Danskerne køber multimediegoder for millioner

Atea regner med en omsætning på 500 millioner kroner på lønpakker i år. Den omdiskuterede multimedieskat er i følge Atea-direktør Søren Jensen en god forretning for både danskere og Atea.

Multimedieskattens fødsel var akkompagneret af et ramaskrig, men de kritiske røster er ikke længere så højrøstet. Mange har nemlig opdaget, at skatten også har mulighed for kontante fordele.

Det fordelagtige ved multimedieskatten er, at man kun bliver beskattet én gang, uanset hvor mange goder man får stillet til rådighed.
Sideløbende er det med den nye skat blevet muligt at få stillet computere og mobiltelefoner til rådighed finansieret med en lønnedgang.
Beskatningen på 3.000 kr om året betyder, at man blot skal vælge goder for over 250 kroner om måneden, så er der penge at spare.

Det har fået mange danskere til at få stillet skattefrie goder til deres rådighed. Ikke mindst telefoner og computere – i stor stil.

”Det er et område med en enorm vækst og vores hurtigt voksende forretningsområde i øjeblikket. Selvfølgelig forstærket af vores opkøb af Belle Balance,” forklarer direktør Søren Jensen hos Atea, der sammensætter fleksible lønpakker til cirka 400 virksomheder.

”I årets første seks måneder har vi bistået cirka 32.000 danskere i udformning af en lønpakke i en eller anden forstand. Overordnet administrerer vi nu lønordninger for 370.000 danskere. Det kan være alt fra sundheds-, Brobizz- eller avisordninger, men i øjeblikket er det i særdeleshed multimediegoder som computere eller mobiltelefoner,” siger Søren Jensen.

Han regner med, at de eftertragtede lønpakker betyder, at Atea får en omsætning på 500 millioner kroner i årets regnskab.

Atea har også registreret den klare tendens, at medarbejderne erhverver high-end produkter udfra devisen: Jeg får råd til mere.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere