Danskerne køber multimediegoder for millioner

Atea regner med en omsætning på 500 millioner kroner på lønpakker i år. Den omdiskuterede multimedieskat er i følge Atea-direktør Søren Jensen en god forretning for både danskere og Atea.

Multimedieskattens fødsel var akkompagneret af et ramaskrig, men de kritiske røster er ikke længere så højrøstet. Mange har nemlig opdaget, at skatten også har mulighed for kontante fordele.

Det fordelagtige ved multimedieskatten er, at man kun bliver beskattet én gang, uanset hvor mange goder man får stillet til rådighed.
Sideløbende er det med den nye skat blevet muligt at få stillet computere og mobiltelefoner til rådighed finansieret med en lønnedgang.
Beskatningen på 3.000 kr om året betyder, at man blot skal vælge goder for over 250 kroner om måneden, så er der penge at spare.

Det har fået mange danskere til at få stillet skattefrie goder til deres rådighed. Ikke mindst telefoner og computere – i stor stil.

”Det er et område med en enorm vækst og vores hurtigt voksende forretningsområde i øjeblikket. Selvfølgelig forstærket af vores opkøb af Belle Balance,” forklarer direktør Søren Jensen hos Atea, der sammensætter fleksible lønpakker til cirka 400 virksomheder.

”I årets første seks måneder har vi bistået cirka 32.000 danskere i udformning af en lønpakke i en eller anden forstand. Overordnet administrerer vi nu lønordninger for 370.000 danskere. Det kan være alt fra sundheds-, Brobizz- eller avisordninger, men i øjeblikket er det i særdeleshed multimediegoder som computere eller mobiltelefoner,” siger Søren Jensen.

Han regner med, at de eftertragtede lønpakker betyder, at Atea får en omsætning på 500 millioner kroner i årets regnskab.

Atea har også registreret den klare tendens, at medarbejderne erhverver high-end produkter udfra devisen: Jeg får råd til mere.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Tech-giganters regnskaber overgik forventningerne, men investorerne frygter for fremtiden
Computerviews: De store tech-giganter har igen haft et kvartal med massiv vækst. Men selskabernes regnskaber blev modtaget køligt på aktiemarkeder, der frygter, at tiden efter coronakrisen vil byde på lavere vækstrater.
Computerworld
Hent opdateringerne nu: Apple lapper gabende sikkerhedshuller til iPhone, iPad og Mac
En sårbarhed gjorde det muligt for hackere at overtage kontrollen med din iPhone, iPad eller Mac. Det er 13. gang i år, at Apple lukker en nuldagssårbarhed.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Sådan får du maksimal værdi af serverudskiftning i SMV-organisationen
I denne analyse får du viden om, hvornår du udskifter hardware i den mellemstore virksomhed, så du optimerer værdien af både den eksisterende og kommeunde investering.