Arrow/DNS køber Four Leaf

Den amerikanske distributionsgigant Arrow, der også ejer distributøren DNS, har netop meddelt at selskabet har købt franske Logix, og hermed Four Leaf.

Four Leaf er blevet købt af amerikanske Arrow. Det står fast efter at den amerikanske Arrow i weekenden underskrev en købsaftale, som betyder at selskabet køber den franske distributør Logix, som Four Leaf er en del af.

Eneste mulighed for at salget går i vasken, er hvis de europæiske konkurrencemyndigheder vender tommelfingeren nedad.

Købet af Logix betyder at Arrow komer til at står med både DNS og Four Leaf i Norden. En konstellation, som nordisk direktør Jørgen Winther mener er god.

»Der er ingen tvivl om, at vi bliver købt for at accelerere Arrows vækst i Europa. Der er vi et rigtig godt match. Hvis vi kigger på Norden er det strategisk fuldstændig rigtigt. Både på softwaresiden og hardwaresiden kommer vi til at dække det meste af markedet,« siger Jørgen Winther til CRN.dk.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere