Artikel top billede

Tidligere Atea-direktør går til Eltel

Tidligere Atea-direktør Henrik Hviid skal lede et nyt Unified Communications-koncept hos Eltel målrettet smb-markedet. Det skal sælges gennem Aastras forhandlernet.

Mellemstore virksomheder med op til 500 ansatte er målet for et nyt forretningsområde som Eltel har udviklet med ip-producenten Aastra Telecom. Det nye koncept går ud på at sælge Unified Communications som en service lidt efter cloud-filosofien.

Det nye forretningsområde, som den tidligere Atea-profil Henrik Hviid skal stå spidsen, er skræddersyet til at ikke kun at blive solgt direkte af Eltel, men også via Aastra Telecoms forhandlernet.

Henrik Hviid, der indtil januar sad som divisionsdirektør for Communications hos Atea, får betegnelsen UC Expansion Director hos Eltel.

»Det er med fuldt overlæg, at vi har givet Henrik Hviid den unikke stillingsbetegnelse: »UC Expansion Director«, der ifølge Google ikke findes andre steder, for det er både nyt og krævende at skulle dyrke Eltels nye UC-forretningsområde op fra bunden. Henrik Hviid er imidlertid i besiddelse af både de faglige forudsætninger og den personlige drivkraft, der skal til for at få vores ambitiøse plan ført ud i livet,« udtaler Eltels direktør Per Ingemann.

Salget af Eltels nye UC-as-a-service-koncept kommer til at ske vi AastraTelecoms nye Aastra Advanced Service Reseller-program.
 
IT-JOB

Energi Danmark A/S

Algorithm/Software Developer

Capgemini Danmark A/S

Cyber Security Consultant

Banking Circle

Senior Backend Developer

Fredensborg Kommune

Netværkstekniker
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere