Artikel top billede

Erik Kaae: Kundens behov er vigtigere end cloud

Microsofts danske kanaldirektør advarer mod at lade begejstringen for cloud gå forud for hensynet til slutkundernes behov.

LOS ANGELES – Den stigende udbredelse af cloud-ydelser ændrer ikke på, at salg af it – hardware, software og services – først og fremmest er et spørgsmål om at skabe troværdighed ved at forstå og opfylde kundernes behov. Det siger Microsofts danske kanaldirektør, Erik Kaae, som sammen med godt 200 danske Microsoft-partnere i denne uge har deltaget i den årlige Worldwide Partner Conference i Los Angeles.

»Jeg er superbegejstret for cloud, og jeg tror på, at cloud er en god leveringsmekanisme til mange, mange kunder. Men cloud er ikke et spørgsmål og alt eller intet. Det vigtige for mig er ikke at sælge cloud, men at vi forstår og opfylder kundernes behov,« siger Erik Kaae, som samtidig erkender, at Microsoft endnu ikke kender alle svarene på, hvad cloud computing vil betyde for balancen mellem producenter og forhandlere.

»Vi er i en transformation, hvor vi prøver os frem, men vi har ikke alle svarene på de spørgsmål, som kanalen og kunderne stiller os,« siger han.

»Windows Azure og Office 365 er gode og stærke produkter, men det er samtidig produkter, som indtil bliver sendt på markedet med meget simple pristrukturer,« siger Erik Kaae, som forudser, at cloudprodukterne med tiden i højere grad vil blive diffentieret på pris og funktionalitet.

Han sammenligner Microsofts cloud-produkter med telebranchen hvor pris- og abonnementsstrukturerne er langt mere detaljeret.

»Vi er endnu ikke der, hvor vi har et så fintmasket tilbud. Men det tror jeg, vi med tiden vi udvikle i samspil med markedet og kunderne,« siger Erik Kaae, som samtidig fastslår, at der under alle omstændigheder fortsat vil være brug for forhandlere, der i kraft af deres viden og egenudviklede brancheløsninger, binder produkter og ydelser sammen for kunderne.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Er det nu? Eller skal vi vente? Optimér udskiftning af servere i koncernen
Denne analyse giver dig svar på, hvordan du rammer ”the sweet spot”, der sikrer maksimal udnyttelse af eksisterende hardware i koncernens IT-miljø, inden du skifter til nye servere.