Artikel top billede

Comparex efter milliontab: Nu går det fremad

Optimismen i det tidligere PC-Ware er intakt trods nyt millionunderskud.

»Årsresultatet ligger jo frit tilgængeligt, og tallene lyver jo ikke. Men vi er på rette vej.«

Sådan siger software- og løsningsforhandleren Comparex' (tidl. PC-Ware) danske direktør Henrik Andersson i en kommentar til det netop offentliggjorte regnskab, hvor selskabet for andet år i træk måtte lægge ryg til et tocifret millionunderskud.

Henrik Andersson peger blandt andet på, at Comparex det seneste år har rettet op på den primære drift, hvor sidste års minus på næsten 14 millioner er bragt ned på knap 10 millioner. Det tal omfatter desuden en intern afregning med Comparex tyske moderselskab på omkring 7,5 millioner kroner, hvilket bringer tabet på driften ned på mere overskuelige 2,5 millioner korner.

»Den interne afregning fortæller ikke noget om vores performance i det forgangne år, men belaster naturligvie det samlede resultat,« siger Henrik Andersson, som samtidig peger på en dyr reorganisering af den danske forretning som endnu en forklaring på de forskellige nuancer af rødt, som præger tallene i Comparex-regnskabet.

Vi har hyret nye folk, men har også afskediget nogle af de gamle PC-Ware medarbejdere, hvis profil ikke passede til det, vi gerne vil fremadrettet,« siger Henrik Andersson, som understreger at både revision og ledelsen i Comparex-koncernen tror på en positiv udvikling i den danske afdeling.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Premium
Den store app-bombe fra Microsoft og Amazon: Tilbyder Android-apps i Windows 11
Alt om Windows 11: Et uventet samarbejde mellem de to største cloud-giganter bringer nu millionvis af apps til Windows-økosystemet.
Computerworld
I aften går det løs: Windows 11 slippes løs – følg med her
Det er intet mindre end 'årtiets opdatering', som Microsoft forventes at løfte sløret for senere på dagen.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Sådan prioriterer IT-sikkerhedschefernes indsatsen i 2021
I denne undersøgelse fra F-Secure giver knap 2.000 ledende personer på tværs af hele Europa deres bud på, hvor de vil prioritere indsatsen i år – og hvad de opfatter som virksomhedernes mest presserende udfordringer på cybersikkerhedsfronten.