Artikel top billede

Comparex efter milliontab: Nu går det fremad

Optimismen i det tidligere PC-Ware er intakt trods nyt millionunderskud.

»Årsresultatet ligger jo frit tilgængeligt, og tallene lyver jo ikke. Men vi er på rette vej.«

Sådan siger software- og løsningsforhandleren Comparex' (tidl. PC-Ware) danske direktør Henrik Andersson i en kommentar til det netop offentliggjorte regnskab, hvor selskabet for andet år i træk måtte lægge ryg til et tocifret millionunderskud.

Henrik Andersson peger blandt andet på, at Comparex det seneste år har rettet op på den primære drift, hvor sidste års minus på næsten 14 millioner er bragt ned på knap 10 millioner. Det tal omfatter desuden en intern afregning med Comparex tyske moderselskab på omkring 7,5 millioner kroner, hvilket bringer tabet på driften ned på mere overskuelige 2,5 millioner korner.

»Den interne afregning fortæller ikke noget om vores performance i det forgangne år, men belaster naturligvie det samlede resultat,« siger Henrik Andersson, som samtidig peger på en dyr reorganisering af den danske forretning som endnu en forklaring på de forskellige nuancer af rødt, som præger tallene i Comparex-regnskabet.

Vi har hyret nye folk, men har også afskediget nogle af de gamle PC-Ware medarbejdere, hvis profil ikke passede til det, vi gerne vil fremadrettet,« siger Henrik Andersson, som understreger at både revision og ledelsen i Comparex-koncernen tror på en positiv udvikling i den danske afdeling.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Strategy Trends 2022

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

11. oktober 2022 | Læs mere


Fremtidens ERP – træf de rigtige strategiske valg

Automatisering, fuld udnyttelse data og muligheden for at knytte leverandører og kunder endnu tættere til virksomheden, og kravene til et moderne forretnings- eller ERP-system er mange. Vær med når vi sætter fremtiden ERP på dagsordnen og diskuterer nogle af de vigtigste og mest relevante spørgsmål om ERP.

13. oktober 2022 | Læs mere


Dell Technologies Forum

Se hvilke løsninger, der kan give jeres virksomhed de næste banebrydende resultater Mød brancheeksperter, vær med til spændende breakout-sessioner og interaktive oplevelser, og lær mere om løsninger inden for alt fra multicloud-strategi som as-a-Service, AI-baserede beslutningsprocesser i edge-miljøer til moderne og sikker cyber resilience.

25. oktober 2022 | Læs mere


Computerworld
Efter 15 år med iPhone: Her er Computerworlds favorit-modeller - og vores karakter til hver enkelt model
CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital