Artikel top billede

Kaae: Office 365 driver væksten

Mellem 200 og 300 partnere i Danmark sælger nu cloud-løsninger fra Microsoft, siger den danske partner-chef, der ikke kan kommentere på Microsofts melding om, at cloud-salg kan blive obligatorisk for guldpartnere i 2014.

Microsofts globale kanalchef, Jon Roskill, har været ude med en melding om, at softwaregiganten måske allerede fra 2014 vil kræve at deres guldpartnere sælger cloud-licenser.

Hos Microsoft i Danmark er det ikke en melding, som den danske partnerchef Erik Kaae umiddelbart kan kommentere. Men han understreger samtidig, at som han ser det, så gør den danske kanal et godt arbejde med at sælge Microsofts cloud-løsninger.

»Vi er fire måneder inde vores finansår, og det går rigtig godt sammenlignet med sidste år. I de første tre måneder har vi solgt lige så mange licenser, som blev solgt hele sidste år,« siger Erik Kaae, der oplyser, at det især er den nye Office 365, der driver væksten i salget.

Ifølge Erik Kaae er der samtidig sket et ryk blandt de danske partneres engagement i at sælge cloud-løsningerne.

»Vi har allerede mellem 200 og 300 danske partnere, der har skrevet under på, at de vil sælge cloud,« konstaterer han.

Samtidig er det vigtig for den danske kanalchef at pointere, at Microsoft i Danmark ikke kun har cloud i hovedet.

»Det er ikke et mål for mig i sig selv, at proppe cloud ned i halsen på alle. Det skal give mening. Vi tilbyder også, at kunderne kan købe løsninger, der er hostede hos partnerne. Jeg tror ikke på, at den ene løsning er bedre end den anden. Det er en balance, som afhænger af, hvad kunderne vil,« siger han.

Erik Kaae tror derfor ikke, at alle kunder vil komme til at køre cloud-løsninger.

»Jeg tror, vi kommer til at se mange hybrid-løsninger, hvor standard-løsninger bliver kørt i skyen, men de væsentlige løsninger bliver in-house eller i en hostet løsning eller måske en private cloud, « siger Erik Kaae.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere