Artikel top billede

Kaae: Office 365 driver væksten

Mellem 200 og 300 partnere i Danmark sælger nu cloud-løsninger fra Microsoft, siger den danske partner-chef, der ikke kan kommentere på Microsofts melding om, at cloud-salg kan blive obligatorisk for guldpartnere i 2014.

Microsofts globale kanalchef, Jon Roskill, har været ude med en melding om, at softwaregiganten måske allerede fra 2014 vil kræve at deres guldpartnere sælger cloud-licenser.

Hos Microsoft i Danmark er det ikke en melding, som den danske partnerchef Erik Kaae umiddelbart kan kommentere. Men han understreger samtidig, at som han ser det, så gør den danske kanal et godt arbejde med at sælge Microsofts cloud-løsninger.

»Vi er fire måneder inde vores finansår, og det går rigtig godt sammenlignet med sidste år. I de første tre måneder har vi solgt lige så mange licenser, som blev solgt hele sidste år,« siger Erik Kaae, der oplyser, at det især er den nye Office 365, der driver væksten i salget.

Ifølge Erik Kaae er der samtidig sket et ryk blandt de danske partneres engagement i at sælge cloud-løsningerne.

»Vi har allerede mellem 200 og 300 danske partnere, der har skrevet under på, at de vil sælge cloud,« konstaterer han.

Samtidig er det vigtig for den danske kanalchef at pointere, at Microsoft i Danmark ikke kun har cloud i hovedet.

»Det er ikke et mål for mig i sig selv, at proppe cloud ned i halsen på alle. Det skal give mening. Vi tilbyder også, at kunderne kan købe løsninger, der er hostede hos partnerne. Jeg tror ikke på, at den ene løsning er bedre end den anden. Det er en balance, som afhænger af, hvad kunderne vil,« siger han.

Erik Kaae tror derfor ikke, at alle kunder vil komme til at køre cloud-løsninger.

»Jeg tror, vi kommer til at se mange hybrid-løsninger, hvor standard-løsninger bliver kørt i skyen, men de væsentlige løsninger bliver in-house eller i en hostet løsning eller måske en private cloud, « siger Erik Kaae.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Er de cyberkriminelle allerede trængt ind – uden at du har opdaget det?
Optimér din sikkerhed ved at kombinere indsatsen for at holde IT-kriminelle ude med en konstant antagelse om, at de muligvis allerede er trængt ind på dit netværk.