Artikel top billede

Boysen ser optimistisk på julehandelen

Elgigantens direktør er mere bekymret for mangel på harddiske end mangel på kunder.

Om to uger åbner danskerne den først låge i julekalenderen og begynder at udveksle ønskesedler til de pakker som skal under juletræet. Men mange forhandlere og distributører frygter, at den økonomiske krise vil få forbrugerne til at droppe de hårde pakker.

Bekymringen er dog ikke nået frem til landets største retailkæde Elgiganten, hvor direktør Jesper Boysen ser med fortrøstning på den tilstundende højtid og nægter at være pessimist.

»Jeg vil være vældig overrasket, hvis det økonomiske klima vil få indflydelse på vores december omsætning. De sidste fire år har vi siddet og rystet af frygt for at kunderne ikke ville bruge penge i julehandelen. Men vi er hver gang blevet positivt overrasket, og det håber vi også sker igen i år,« siger Jesper Boysen.

Hans fortæller samtidig, at han er langt mere bekymret for konsekvenserne af den harddisk-krise, som er en konsekvens af de store oversvømmelser i Thailand sidste måned.

»Vi er ramt på leverancerne af digitale kameraer, eksterne hardiske og nogle få typer af bærbare computere. Så vores største bekymring er, om vi har varer nok,« lyder det fra Jesper Boysen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Premium
Den store app-bombe fra Microsoft og Amazon: Tilbyder Android-apps i Windows 11
Alt om Windows 11: Et uventet samarbejde mellem de to største cloud-giganter bringer nu millionvis af apps til Windows-økosystemet.
Computerworld
I aften går det løs: Windows 11 slippes løs – følg med her
Det er intet mindre end 'årtiets opdatering', som Microsoft forventes at løfte sløret for senere på dagen.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Smid lænkerne, ryd op i legacy-IT og kom videre på den digitale rejse
Få indblik i gennemprøvet metodik, som gør det muligt at analysere og gennemskue præcis hvordan du moderniserer dine legacy-systemer.