Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Del nemt bogmærker på tværs af de store browsere

Har du styr på dine browser-bogmærker, og hvordan får du dem nemmest med over til en helt ny browser eller computer? Det gratis program Xmarks sørger for, at dine bogmærker er ens og opdaterede på Firefox, Chrome, Internet Explorer og Safari.

Del nemt bogmærker på tværs af de store browsere

De fleste, der jævnligt surfer løs på nettet, er vant til at bogmærke de websider, der bliver besøgt hyppigst.

Og hvis der er flere computere i spil, er det en ganske udpræget problematik, at bogmærkerne ikke er synkroniseret på tværs af computerne.

Hvis der benyttes flere browsere, er problemet blot endnu mere udtalt, og man spørger naturligt nok, om der findes en løsning, der holder bogmærkerne opdaterede på tværs af både browsere og computere?

En løsning, der på alle måder kan anbefales, er Xmarks. Programmet er i sin basisversion gratis, og vi har ikke selv følt behovet for at købe den kommercielle version.

Den kommercielle udgave er blandt andet også i stand til at synkronisere bogmærker på tværs af mobile enheder såsom smartphones og tablet-computere.

Meget nemmere netsurf

Når du først har hentet og installeret Xmarks, sørger programmet for at synkronisere dine bogmærker på tværs af de browsere og computere, du benytter, hvad enten du spænder Chrome, Internet Explorer, Firefox eller Safari på net-surfbrættet. I kraft af sidstnævnte er Mac-brugere også dækket ind.

Du vil altså opleve en gnidningsfri oplevelse, når du bevæger dig fra den ene browser eller computer til den anden, og du har altid dine bogmærker lige ved hånden.

Den gratis udgave af Xmarks kan fås her.
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.