Artikel top billede

Top-forhandler jubler over ny C5

Landets største C5-forhandler, Inventio, regner med at den nye version af Microsofts klassiske ERP-system vil give flere kunder i butikken.

»Denne her gang er Microsoft virkelig kommet med noget, som kunderne kan få udbytte af. Det er godt for os, fordi det giver større efterspørgsel«

Sådan lyder den spontane reaktion fra direktør i Inventio, Thomas Klavsen, på spørgsmålet om, hvad den seneste opdatering af ERP-programmet C5 vil betyde for hans forretning.

»Den ny C5 2012 rammer markedet på det helt rigtige tidspunkt, hvor kunderne vil have konkrete effektiviseringer ud af deres investeringer, og især cloud- eller hosting versionen af C5 gør det muligt for nye kunder at komme op og køre på meget kort tid,« siger Thomas Klavsen.

Han forventer i øvrigt, at cloudversionen af det meget udbredte økonomisystem på sigt vil få samme position som startpakken C5 Light har haft i mange år.

»De fleste kunder lejer i dag C5 som online-produkt fuldstændig ligesom det gamle C5 Light. Det gælder især de små kunder, som får den fordel, at de kan skrue op og ned for antallet af brugere, som det passer dem,« siger han.

Den indbyggede fleksibilitet i C5 vil ifølge Thomas Klavsen gøre markedet større, ligesom det vil stille C5 stærkere i konkurrencen med det ellers fremadstormende cloud-produkt economic.

Samtidig forventer han, at basis-udgaven af programmet i højere grad vil fungere som en fødelinie for nye kunder, som efter et stykke tid går over til de tilpassede løsninger, som er kernen i de fleste C5-forhandleres forretning.

»Vi har regnet på det, omkring en ud af otte kunder, der lejer en hosting-licens i løbet af det første år bliver til en større kunde, der får leveret en større løsning,« siger Thomas Klavsen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
83.439 udviklere har talt: Her er de mest populære programmerings-sprog lige nu - og de mest hadede
Se listen over de mest populære programmerings-sprog lige nu. Og hvilke programmerings-sprog, som ikke ret mange udviklere kan lide.
Computerworld
Tysk unicorn-app stormer ind på det danske marked: Vil levere dine dagligvare-indkøb på 10 minutter
Gorillas er en app-drevet udbringningstjeneste, der er blevet kaldt for Europas hurtigstvoksende startup. Tjenesten vil nu udbringe dagligvare til danskerne inden for 10 minutter.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Ryk VMware i skyen og kom videre på den digitale rejse
Det er blevet langt lettere at rykke dit VMware-miljø til Microsoft Azure – få den korte og præcise forklaring her.