Artikel top billede

Kapitalfond vil købe Crayon for 800 millioner

Den norskejede licenspecialist Inmeta Crayon har fået et kontant tilbud fra en norsk kapitalfond.

Inmeta Crayon, der i Danmark går under navnet Crayon kan bliver afnoteret af den norske børs, hvis aktionærerne tager imod et tilbud på 800 millioner danske kroner fra den norske kapitalfons Norvester, som blev fremsat i dag.

Tilbuddet ligger 46 procent oven i den aktuelle børsværdi.
Norvestor har allerede sikret sig en aftale med Inmeta Crayons ledelse om at kunne overtage 36 procent af aktierne.

Inmeta Crayons Chef Jarl Øverby udtaler i forbindelse med tilbuddet:

»Vi tror på, at Norvestor vil blive en god ny ejer af Inmeta Crayon i forhold til at hjælpe os med at styrke vores position på de eksisterende markeder og til at accelerere vores planer om at gå ind på nye markeder: vi ser frem til at starte en ny rejse sammen med Investor.«

Norvestor, der står bag tilbuddet, er en norsk kapitalfond, der har specialiseret sig i at købe vækst-virksomheder op.

»Vi har fulgt både Inmeta og Crayon gennem mange år og er imponerede over de resultater, som deres ledelse har nået. Vi ser frem til muligheden for at kunne hjælpe fimaet i dets fremtidige udvikling,« udtaler Henning Vold, der er partner hos Norvestor.

Norvestor har sat en frist på to uger for aktionærerne til at slå til på deres tilbud.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Går du glip af fordelene ved at være på flere online markedspladser?
Der er store fordele ved at være på flere e-handelskanaler – men potentielt også mere besvær. I dette whitepaper kan du læse, hvordan du optimerer indsatsen og samler det hele i én platform.