Artikel top billede

Bornerups Datacenter køber Datek

Med købet af Datek i Herlev øger Thisted-forhandleren Bornerups Datacenter grebet om det sjællandske C5-marked.

Et længe ventet generationsskifte er endelig faldet på plads for Dateks stifter Gorm Hansen.

Efter 30 års eksistens på markedet er Herlev-forhandleren blevet købt af Thisted-forhandleren Bornerups Datacenter, der længe har undersøgt mulighederne for at øge grebet om det sjællandske marked.

»Vi har gjort købet af to grunde. For det første har vi efterhånden fået flere kunder på Sjælland, men derudover ligger der også et ønske om at udvide vores forretning og ekspandere, og dermed falder købet naturligt.« fortæller Bornerup Datacenters direktør Niels Bornerup og tilføjer:

»Datek passer godt til os, da vi ligner hinanden produktmæssigt med vores fokus på C5 som hovedforretning. Desuden passer kulturen og kemien perfekt,«

Med købet overtager Bornerup otte medarbejdere, der fortsat kommer til at have kontor i lokalerne i Herlev.

Niels Bornerup forventer, at fusionen allerede i år vil have en positiv effekt på Bornerup Datacenters omsætning såvel som indtjening.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere