Nyt Polaroid-kamera er også en telefon med Android

Polaroid er nok mest kendt fra 80'erne, men nu vil selskabet til at lave et Android-kamera, du kan ringe fra.

I dag er det stort set umuligt at få en telefon uden et kamera, men det er de færreste kameraer, som også fungerer som telefon.

Men sådan et har Polaroid nu lavet og fremviser det i disse dage på CES-messen i Las Vegas.

Ja, Polaroid findes stadig. Sådan da.

Selskabet blev kendt for sine kameraer, der spytter billeder ud, lige når de er taget. Men Polaroid gik konkurs, og det er stort set kun navnet, der overlevede.

Og de nye folk bag navnet vil altså til at lave et kompaktkamera, der kører med mobilsoftwaren Android.

Ifølge Polaroid er der lagt vægt på kameradelen og ikke telefondelen i dimsen, hvilket passer meget godt med opdagelsen fra nørderne hos Android Police, der mener, at kameraet kører den efterhånden meget forældede Android-version 2.1.

16 megapixel

Polaroid-dimsen skiller sig da også ud fra kameratelefonerne ved at have et objektiv, der stikker ud, når du tager billeder.

Kameraet har også en almindelig blitz, tre gange optisk zoom og tager billeder i 16 megapixel.

Telefonkameraet skulle komme gaden i USA til april og vil koste 299 dollar, hvilket svarer til omkring 1.750 kroner.

Har du i øvrigt stadig et originalt Polaroid-kamera, bliver der faktisk stadig lavet film til det. Dem har vi for nylig testet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere