Artikel top billede

Dansk bank nedjusterer HP

Både IDC og Gartner ser dystert på pc-salget. Samtidig er HPs markedsandel faldet.

Både IDC og Gartner taler om, at Thailand-krisen får indflydelse på pc-salget. USA har ifølge IDC fået første dyk i efterspørgsel siden boblen i 2001.

Samtidig er HPs markedsandel faldet en smule.

Derfor har Jyske Bank valgt at nedjustere HP-aktien og nedsætter kursmålet fra 40 til 30 dollar.

Det skyldes at Jyske Bank helt basalt frygter, at HP har tabt momentum i markedet.

Jyske Bank mener stadig, at HP-aktien er undervurderet, men mener, at situationen stiller større krav til risikovillighed fra aktieejerne.

Konklusionen fra Jyske Bank er, at situationen kan betyde, at det tager længere tid før HP er tilbage på sporet, end banken tidligere har regnet med.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere