Artikel top billede

EET køber op igen

Når Manchester Uniteds cheftræner Alex Ferguson i fremtiden gemmer sine notater om sine stjernespillere i klubbens it-system, tjener distributøren EET Group penge.

EET Group har netop offentliggjort købet af den britiske storageproducent United Digital & Hive, som blandt andet har den legendariske fodboldklub Manchester United, Rolls Royce, auktionshuset Sothebys og tyske Commerzbank blandt sine kunder.

Planen er at introducere United Digital & Hive's high-end produkter på andre markeder end det britiske.

»Vi er meget glade og stolte af købet af United Digital, som repræsenterer en styrkelse af vores nuværende produktsortiment. I løbet af de seneste 15 år er United Digital blevet et anerkendt mærke, især i Storbritannien. Vi mener, at vi er i stand til at gentage succesen i de øvrige 15 europæiske lande, vi opererer i dag,« siger EET Groups koncerndirektør John Thomas.

Som led i købsaftalen slutter den tidligere CEO i United Digital & Hive, Hans-Henrik Enoksen, sig til EET Group, hvor han bliver vice president med ansvar for forretningsudvikling i data storage-forretningen. Enoksen glæder sig over nu at blive en del af EET Group.

»Med mere end 270 ansatte og salgskontorer i 16 lande, er EET Group et perfekt hjem for United Digital og Hive. Det vil yderligere gøre det muligt for mig at forfølge min drøm om at bygge et high-end storage mærke i hele Europa. Vi ville ikke have været i stand til at gøre dette alene, hvilket er grunden til, at en fusion med en solid partner som EET var den bedste vej frem for United Digital,« siger Hans-Henrik Enoksen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
iPaaS-webinar: Take advantage of key trends in a billion dollar-market

According to Gartner, by 2023, the iPaaS market is expected to grow well above $6 billion in revenue, thus becoming the largest segment in the integration platform technology market. To illustrate what iPaaS can do for your business, Flügger will outline how to overcome their integration challenges. Do not miss the opportunity to learn how a successful iPaaS implementation can improve your business outcomes.

07. maj 2021 | Læs mere


Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Premium
Test: Derfor vil jeg gerne have Google ind i min næste bil - og det er dårligt nyt for nogle bilproducenter
Googles Android Automotive er et vellykket styresystem til bilen, der vender op og ned på magtbalancen i bilbranchen. Computerworld har prøvekørt softwaren og har dommen klar.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.