Artikel top billede

Revisor-røffel til pænt Nova Data-regnskab

Sønderborg-forhandleren Nova Data er tilfreds med beskedent overskud. - Vi opererer i et marked, der er meget presset, siger ejer Kenan Hansen.

Trods et beskedens resultat før skat på 230.000 kroner i regnskabet for 2010/11 er Nova Datas ejer Kenan Hansen en tilfreds mand.

»Det er jo sorte tal, så det er ok. Sådan som markedet ser ud, er vi tilfredse. Vi opererer i et marked, der er meget presset. Vi har lavet en del hensættelser på debitorer, men service går meget frem, og nysalget begynder så småt at røre på sig igen,« lyder det fra Kenan Hansen, som dermed stort set holder niveauet fra forrige regnskab, hvor resultatet lød på 239.000 kroner.

Bruttoresultatet er i samme periode steget fra 1,4 til 1,6 millioner kroner.

Dog får Nova Data en løftet pegefinger med fra den uafhængige revisor.

»Selskabet har ikke overholdt bogføringslovens krav om, at bogføringen skal tilrettelægges og udføres i overensstemmelse med god bogføringsskik, under hensyntagen til virksomhedens art og omfang,« står der i regnskabet.

Men ifølge Kenan Hansen er der blot tale om en bagatel.

»Vi har en systemfejl i vores kontoplan, så der er lavet to kassekonti. Det er ingenting,« bedyrer Kenan Hansen.
IT-JOB

Region Hovedstaden - Center for It, Medico og Telefoni

Stærk leder til agil it-organisation

Falck Danmark A/S

Senior Tester
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
iPaaS-webinar: Take advantage of key trends in a billion dollar-market

According to Gartner, by 2023, the iPaaS market is expected to grow well above $6 billion in revenue, thus becoming the largest segment in the integration platform technology market. To illustrate what iPaaS can do for your business, Flügger will outline how to overcome their integration challenges. Do not miss the opportunity to learn how a successful iPaaS implementation can improve your business outcomes.

07. maj 2021 | Læs mere


Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Premium
Microsoft: Slut med at overføre data til USA - garanterer at al data fra EU-kunder fra næste år kan blive i Europa
Det er slut med at sende data over Atlanten for Microsoft, der nu over for alle sine bekymrede kunder med et nyt 'pledge' garanterer, at al europæisk data kan blive i europæiske datacentre og ikke vil blive sendt til USA. Se Microsofts løfte her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Salesforce er blevet populær hos IT-kriminelle – luk sikkerhedshullerne før det går galt
Mange bygger en stor del af deres IT-strategi på Salesforce, men glemmer at sikre cloudplatformen. Læs her, hvordan du forebygger ødelæggende angreb og kritiske datatab.