Artikel top billede

Elmgren rykker op i den europæiske top

Tech Datas nordiske chef Jonas Elmgren får ansvaret for det halve Europa.

Samtidig med at der sker vagtskifte hos danske Tech Data, hvor Hanne Sjøberg netop har overtaget chefstolen fra Jørn
Rosenmeier
, tager svenske Jonas Elmgren et spring op i hierakiet hos den amerikanske distributionsgigant Tech Data. I forbindelse med en reorganisering af den europæiske organsitaion bliver Jonas Elmgren en af to vicepræsidenter med ansvar for hver sin del af Europa.

Den nordeuropæiske superregion kommer ud over Norden og de tre tysktalende lande Tyskland, Østrig og Schweiz, til at bestå af de baltiske lande, Bulgarien, Rumænien, Ungarn, Tjekkiet, Slovakiet og Polen. Det er den region, som Jonas Elmgren nu skal stå i spidsen for.

Den anden europæiske superregion får britiske Andy Gass, som chef. Andy Gass, som i øvrigt er kendt i Danmark fordi han en kort overgang var dansk country manager for Tech Data.

De sidste par år har Andy Gass været chef for Tech Data i Storbritanien.

Samtidig med at Jonas Elmgren rykker et hak op i Tech Data-hierakiet, overtages rollen som nordisk chef Af nordmanden Öyvind Sether.

Jonas Elmgren fortæller Til CRNs svenske søstermedie it24, at han tror det er en velgennemført nordisk strategi, der står bag hans forfremmelse. En strategi han nu skal hjælpe med at få bredt ud i flere dele af Europa.

"Det er gået godt for os og det har man også været opmærksom på centralt i Tech Data Europas ledelse," fortæller Jonas Elmgren til it24.

I følge det svenske kanalmedie er det endnu uklart om Jonas Elmgren kommer til at bestride sit nye job udfra Stockholm, eller om hans nye nordeuropæiske hovedkvarter kommer til at ligge i et andet land.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere