Artikel top billede

Boston hyrer fyret Logitech-sælger

Rene Christensen, der for nylig blev fyret fra Logitech, har fået nyt job hos Boston Distribution. Han skal være med til at dække det hul, der ifølge Bostons direktør er på distributionsmarkedet.

Boston Distribution har taget endnu et skridt i kampen om at vinde de kunder, der ifølge direktør Christian Banzhaf er blevet tabt på gulvet i forbindelse med konsolideringen på distributionsmarkedet, heriblandt Tech Datas køb af nordjyske Rosenmeier.

Udover ansættelsen for nylig af den tidligere Samsung-chef Casper Sanderhage har distributøren nu hyret den tidligere Logitech-sælger Rene Christensen til at komme tættere på kunderne på smb-markedet.

»Rene kommer til at indgå i vores salgsteam til smb-markedet for at styrke det, også i forlængelse af vores køb af Dataline sidste år. Han kommer både til at arbejde med nye kunder og med de kunder, han kender fra Logitech,« lyder det fra Bostons direktør Christian Banzhaf.

Rene Christensen var den ene af de danske Logitech-sælgere, der i november måtte stoppe hos Logitech, da producenten valgte at droppe sit to mand store salgsteam i Danmark, hvilke efterlod Logitechs salgschef Alexander Nordqvist ene tilbage i Danmark.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere