Artikel top billede

Randers Computer Center: Vi klapper i hænderne

De to nærmeste konkurrenter er lukket inden for kort tid, og det efterlader Randers Computer Center alene på tronen i Randers.

Forhandlerfeltet i Randers er blevet alvorligt indskrænket inden for kort tid. I efteråret drejede Purkær It fra Randers nøglen om, og for et par dage siden gik Top-It i byen konkurs.

Men det er ikke alle, der modtager den melding med vemod.

»Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi klapper i hænderne. Vi har det godt, og vi er glade for at være de eneste tilbage,« lyder det fra Randers Computer Centers direktør, Mark Jespersen.

»Vi har haft en omsætningsstigning, men det er svært at sige, om det skyldes, at de andre er lukket, eller om det bare er sæsonudsving. Der er selvfølgelig et hul efter de andre, og vi er parat til at tage de kunder, der skulle komme. Vi forventer at tage en del af deres omsætning,« siger Mark Jespersen.

Selv om Fona, Expert og Elgiganten alle har butikker i byen, er det ikke her, Randers Computer Centers største konkurrence ligger.

»Den kommer fra nettet, det er det, vi konkurrerer med,« siger Mark Jespersen.

Randers Computer Center, der har fire medarbejdere, har selv været igennem nogle hårde år. Ifølge regnskabet tabte selskabet forrige år halvdelen af kapitalen, men fik i sidste regnskab for 2010/11 et overskud på 39.000 kroner.

»Vi har kørt med underskud i et par år, men heldigvis har vi haft nok penge på kistebunden, hvilket gjorde, at vi kunne komme igennem med underskud,« siger Mark Jespersen og tilføjer, at forhandlerens opskrift på at klare sig er at behandle kunderne ordentligt, og holde sig til det, man er god til.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Internationale dataoverførsler: Bananrepublikker og spionage

Det er nu lovpligtigt at dokumentere beskyttelsesniveauet af persondata, når de overføres til tredjelande. Vi sætter derfor fokus på, hvordan virksomhederne styrer deres internationale dataoverførsler fri af tredjelandes overvågning. Vi dykker samtidig ned i hele det spegede kompleks omkring Schrems II, FISA 702 og EO 12.333, og hvordan det spiller sammen med dansk fortolkning og praksis.

25. maj 2021 | Læs mere


Empower your SAP

In this inspiring webinar you can get more information on how you can accelerate your cloud transformation and migration to SAP S/4HANA. We will present typical challenges of migrating to the cloud and transforming your SAP environments, while giving you insights on how to tackle the obstacles, including how T-Systems can help define and accelerate a digital roadmap for your SAP journey.

26. maj 2021 | Læs mere


Premium
Deloitte køber dansk SAP-specialist: "Opkøbet manifesterer vores ambitioner om at stå stærkt på SAP-agendaen"
Konsulentvirksomheden Deloitte køber den danske SAP-virksomhed Syncronic. Opkøbet er en del af en større strategi for Deloitte om at sætte sig massivt på det nordiske SAP-marked.
Computerworld
Bombe under Amazon og Wish-shopping: Millioner af danskere risikerer ekstra gebyr
Nye toldregler fjerner snart bagatelgrænse for handel udenfor EU – en skærpelse, der gør at over tre millioner danske nethandlende kan se frem til en ekstraregning.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.