Artikel top billede

Atea, Bectle og Computacenter viser muskler

Ateas regnskab cementerer selskabets position som den andenstørste infrastrukturforhandler i Europa. Fælles for de største er, at de lægger afstand til resten.

Europas suverænt største infrastrukturforhandler, britiske Computacenter, er størst.

Med en forventet omsætning på mellem 25 og 26 milliarder kroner i 2011 er selskabet stadig godt 20 procent større end Atea, der med en omsætning i 2011 på lige under 20 milliarder er sikker nummer to i Europa. Nummer tre er tyske Bechtle med en omsætning på omkring 15 milliarder kroner.

Både Atea og Bechtle viser solide væksttal, mens Computacenter også er pænt med. Fælles for de tre europæiske giganter er, at de alle er vokset mere end de markeder, de opererer i. 

Det tegner et tydeligt billede af, at de europæiske giganter cementerer deres positioner og holder konkurrenterne væk.

Atae er som bekendt kommet ud med et overskud på næsten 846 millioner kroner i 2011. Bechtle forventer et overskud på 640 millioner kroner. Computacenter forventes at komme ud med et overskud på mindst 600 millioner kroner - måske endda op mod en milliard.

Når de tre selskaber kommer med de endelige tal i løbet af marts måned bliver det helt konkret, hvor meget de tre store dominerer - især det nordeuropæiske it-marked.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere