Download: Sådan får du dine computerspil til at køre bedre

Døjer du med træg spilafvikling, fordi din computer har så mange processer kørende, at det ville få selv den mest garvede multitasker til at dejse omkuld? Så prøv dette gratis program, der helt automatisk frigør ressourcer.

Download: Sådan får du dine computerspil til at køre bedre

Er din Windows-installation ældre end Metusalem? Og afslører et hurtigt tryk på Ctrl+Alt+Del, at du har læssevis af processer kørende, der hver især æder lidt af de tilgængelige ressourcer, så der er en forsvindende lille del tilgængelig for dine spil?

Hvis du kan nikke genkendende til det, vi beskriver herover, kender du sikkert også alt til sløv spilafvikling, ualmindeligt lange loading-tider og måske endda også ustabilitet.

Hvis i dag ikke er dagen, hvor du vil afsætte timevis til at installere Windows på ny, kan IObits gratisprogram Game Booster være et godt afsæt for at afhjælpe problemerne.

Programmet går basalt set ind og udfører en række af de vedligeholdelsesopgaver, garvede nørder normalt ville udføre for at sikre optimal spilydelse. Det kan eksempelvis være at tage livet af de unødvendige baggrundsprocesser.

Game Booster har en funktion, der booster din spilydelse. Det sker blandt andet ved, at de ifølge programmet unødvendige programmer og processer bliver stoppet. Det kan i nogle tilfælde skabe problemer, så du kan også manuelt gå ind og vælge, hvad Game Booster egentligt må "slukke for", når du benytter funktionen.

Derudover er programmet i stand til at defragmentere lige nøjagtigt det sted på harddisken, der huser dine spil, og programmet fortæller dig også gladeligt, om nogle af dine drivere er forældede. Og støvede driver kan som altid være et problem for spilafviklingen.

Hent det gratis Game Booster 3.0 her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere