Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

EDB-huset drosler ned

Aktieselskabs-strukturen er skrottet og den sydsjællandske forhandler er overgået til personligt ejerskab, som et led i neddrosling.

"Det er lidt fjollet at være et aktieselskab, når man kun er en person. Det fortalte min revisor mig," fortæller Jørgen Maaløv, som forklaring på, at han nedlægger EDB Huset A/S i St. Heddinge og lader selskabet overgå til personligt ejerskab.

Bag det ligger den historie at Jørgen Maaløv faktisk er pensionist, men stadig erhvervsaktiv.

"Jeg har været i branchen i 35 år, og har haft et firma med 15 ansatte. Men jeg har trukket mig tilbage. Jeg er i dag kun mig selv og ønsker kun at være mig selv," fortæller Jørgen Maaløv.

Samtidig understreger Jørgen Maaløv dog, at han ikke er ved at trække sig tilbage.

"Nej, så længe jeg synes det er sjovt, så fortsætter jeg. Men i dag understøtter jeg primært lokalsamfundet. Det er begrænset hvor store opgaver jeg kan tage, når jeg kun er mig selv: Det er advokat Jensen og fru Hansen jeg stiller mig til rådighed for," siger han og fortsætter:

"Så længe helbredet er i orden har jeg da i sinde at fortsætte. Når man har det godt med det man laver, hvorfor så ikke fortsætte. Til gengæld har jeg det ikke specielt godt med at skulle administrere 15 "fjollede mennesker". Nu er jeg mig Selv. Og jeg laver det jeg godt lide."
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
17 punkter med plads til forbedring: Sådan øger du din lønsomhed
Mange projektorienterede virksomheder hæmmes af ikke-optimale løsninger og besværlige, manuelle processer, som forringer effektivitet, overblik og lønsomhed. Her præsenterer vi 17 typiske udfordringer – og bud på, hvordan du kan afhjælpe situationen.