Artikel top billede

HP: Vi har ikke mistet én eneste partner

HPs strategiske krise sidste år i forbindelse med overvejelser omkring salg af producentens pc-division har ikke kostet én eneste partner, bedyrer HP europæiske kanalchef Andre Bodson.

Konkurrenter som Dell og Fujitsu stod sidste år i kø for at bejle til HP-forhandlere i forbindelse med HPs strategiske vaklen omkring fremtiden for producentens pc-division.  

Men frierierne var forgæves, fortæller HPs europæiske PSG-chef Andre Bodson, da CRN møder ham i Las Vegas, hvor 3000 HP-forhandlere fra 83 lande i disse dage er samlet til HPs årlige partnerkonference.

»Faktisk viste hele forløbet at understrege, hvor godt et forhold vi har til vores partnere. For da den første udmelding kom, mødte vi stor støtte fra vores forhandlere, og da Meg Whitman senere gik ud og fortalte, at PSG blev hos os, var der igen stor opbakning fra partnerne. Vi har ikke mistet én eneste partner i EMEA-regionen efter udmeldingen i juni,« bedyrer Andre Bodson.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere