Artikel top billede

Distree: Also Actebis er Nordens bedste distributør

Nordisk direktør Torben Qvist kan for andet år i træk glæde sig over prisen som bedste distributør i Norden.

En jury bestående af 50 topchefer fra den europæiske it-kanal tildelte i sidste uge Also Actebis EMEA Channel Academy Award som den bedste distributør i den nordiske region. Det er andet år i træk, Also Actebis løber med denne hæder.

Kåringen var en del af den europæiske distributørorganisation Distrees årlige konference, som i år foregik i Monaco, hvor deltagerne via elektronisk afstemning uddelte priser i tilsammen 20 kategorier.

Så sent som i december blev Also Actebis for sjette år i træk kåret som Danmarks bedste distributør i CRNs årlige Image-undersøgelse, hvor mere end 2500 danske forhandlere giver deres vurdering af både distributører og producenters indsats i den danske kanal.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere