Artikel top billede

Motus jubler: Nu er der SKI-penge til os

(Rettet)Sammen med Atea og Comm/2 og KMD er Motus kommet med på SKI's server/storage-aftale. Direktør glæder sig til at tage markedsandele og spise kirsebær med de store.

I en tidligere version af denne artikel fremstår det fejlagtigt, som om de eneste forhandlere på rammeaftalen for Servere og storage (rammeaftale 02.03) er Atea og Motus. Første afsnit af artiklen er derfor rettet.

Motus-direktør Ulrik Helio jubler. Sammen med leverandører og store spillere som KMD og Atea er Motus sammen med Comm/2 kommet med på SKI's nye server/storage-aftale, der angiveligt er 800 millioner kroner værd i løbet af de næste to år.

"Vi skal ud og vinde en del af de penge," lyder det selvtillidsfuldt fra Ulrik Helio.

I forvejen leverer Motus til det offentlige og står blandt andet bag en stor cloud-løsning til Københavns Universitet. Alligevel er Ulrik Helio godt klar over, at Motus er en mindre spiller på markedet.

"Vi spiser jo kirsebær med de store. Vi tager markedsandele i det segment, hvor de største aktører er.  Det er der, de store infrastruktur-projekter er, som vi går efter ligesom dem," siger han.

Han er derfor glad for, at Motus selv er kommet på SKI-aftalen og ikke - som hidtil - skal agere underleverandør for en producent.

"Nu, hvor vi er direkte leverandør, har vi en større frihed til at vælge, hvilke produkter vi vil gå ud med til hvilke løsninger. Vi kan rådgive frit og anbefale den løsning, som vi synes fungerer bedst. Og hvis vi mener, at en løsning med flere forskellige mærker fungerer bedst, så siger vi det. Det er rart at have den frihed," lyder det fra Ulrik Helio, som er overbevist om, at Motus vil kunne gøre sig blandt de store.

"Vi har forøget vores omsætning og forbedret vores setup markant her ved indgangen til 2012. Med aftalen får vi adgang til et kæmpemarked, hvor vi bestemt regner med, at vi skal tage vores andel," slår han fast.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
iPaaS-webinar: Take advantage of key trends in a billion dollar-market

According to Gartner, by 2023, the iPaaS market is expected to grow well above $6 billion in revenue, thus becoming the largest segment in the integration platform technology market. To illustrate what iPaaS can do for your business, Flügger will outline how to overcome their integration challenges. Do not miss the opportunity to learn how a successful iPaaS implementation can improve your business outcomes.

07. maj 2021 | Læs mere


Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Premium
Microsoft: Slut med at overføre data til USA - garanterer at al data fra EU-kunder fra næste år kan blive i Europa
Det er slut med at sende data over Atlanten for Microsoft, der nu over for alle sine bekymrede kunder med et nyt 'pledge' garanterer, at al europæisk data kan blive i europæiske datacentre og ikke vil blive sendt til USA. Se Microsofts løfte her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Overvåg kritiske industrielle systemer og beskyt dem mod angreb
Industrial Control Systems (ICS) udgør hjertet i alle forsynings- og produktionsvirksomheder og kan være overraskende sårbare overfor cyberangreb. Dette whitepaper giver et godt overblik over problematikker og muligheder for at sikre jeres systemer.