Artikel top billede

Motus jubler: Nu er der SKI-penge til os

(Rettet)Sammen med Atea og Comm/2 og KMD er Motus kommet med på SKI's server/storage-aftale. Direktør glæder sig til at tage markedsandele og spise kirsebær med de store.

I en tidligere version af denne artikel fremstår det fejlagtigt, som om de eneste forhandlere på rammeaftalen for Servere og storage (rammeaftale 02.03) er Atea og Motus. Første afsnit af artiklen er derfor rettet.

Motus-direktør Ulrik Helio jubler. Sammen med leverandører og store spillere som KMD og Atea er Motus sammen med Comm/2 kommet med på SKI's nye server/storage-aftale, der angiveligt er 800 millioner kroner værd i løbet af de næste to år.

"Vi skal ud og vinde en del af de penge," lyder det selvtillidsfuldt fra Ulrik Helio.

I forvejen leverer Motus til det offentlige og står blandt andet bag en stor cloud-løsning til Københavns Universitet. Alligevel er Ulrik Helio godt klar over, at Motus er en mindre spiller på markedet.

"Vi spiser jo kirsebær med de store. Vi tager markedsandele i det segment, hvor de største aktører er.  Det er der, de store infrastruktur-projekter er, som vi går efter ligesom dem," siger han.

Han er derfor glad for, at Motus selv er kommet på SKI-aftalen og ikke - som hidtil - skal agere underleverandør for en producent.

"Nu, hvor vi er direkte leverandør, har vi en større frihed til at vælge, hvilke produkter vi vil gå ud med til hvilke løsninger. Vi kan rådgive frit og anbefale den løsning, som vi synes fungerer bedst. Og hvis vi mener, at en løsning med flere forskellige mærker fungerer bedst, så siger vi det. Det er rart at have den frihed," lyder det fra Ulrik Helio, som er overbevist om, at Motus vil kunne gøre sig blandt de store.

"Vi har forøget vores omsætning og forbedret vores setup markant her ved indgangen til 2012. Med aftalen får vi adgang til et kæmpemarked, hvor vi bestemt regner med, at vi skal tage vores andel," slår han fast.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere