Artikel top billede

Proshop går ind i mobilkrigen

Med dagens lancering af proshopmobil.dk har endnu et lavprisselskab set dagens lys. - Vi gør det for at støtte loyale kunder, lyder det fra Proshop-stifter Poul Thyregod.

Onlineforhandleren Proshop melder sig nu i kampen om mobilkunderne med lavprisselskabet Proshop Mobil, der går i luften i dag.

Især onlineforhandlerens kunder kan ifølge Proshop-stifter Poul Thyregod høste fordele af at benytte det nye lavprisselskab.

»De fleste er tilknyttet et mobilselskab, men de kan lige så godt købe mobiltelefoni og mobilt bredbånd hos os. Oveni kan vi tilbyde en bonus til vores Proshop-kunder, som for eksempel får ekstra taletid ind på kontoen, hvis de køber varer hos os. Så vi gør det også for at støtte vores loyale kunder,« fortæller Thyregod, som understreger, at nye kunder selvfølgelig også er velkomne.

På grund af priskrigen på teleområdet har han dog ingen forventning om en guldrandet indtjening.

»Som det er nu, ser vi det mest som en service ud mod kunderne, og med de lave priser på markedet er det ikke alverden, man tjener. Vi gør det mere for at sikre, at vores navn hele tiden bliver slået fast ude hos kunderne,« siger Thyregod, der i sidste måned overlod direktørstolen i Proshop til Morten Duch for selv at træde ind i Expert-koncernens nordiske ledelse.

Thyregod fortæller, at det har taget et halvt års tid at få mobilselskabet op at stå. Proshop Mobil kører på Telenors net.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere