Artikel top billede

Rikke Hvilshøj går fra Konica Minolta til Cepos

Konica Minoltas marketingdirektør, tidligere integrationsminister Rikke Hvilshøj, skal være politisk chef i den borgerlige tænketank Cepos.

Efter næsten tre år som marketingdirektør i Konica Minolta vender den tidligere integrationsminister Rikke Hvilshøj nu tilbage til det politiske miljø.

Den 41-årige cand.polit. skal ifølge dagbladet Børsen fra 1. april være politisk chef for den borgerligt, liberale tænketank Cepos, hvor hendes opgave bliver at styrke dialogen med de politiske partier.

"Rikke skal sikre, at vores analyser og forslag når frem til de rigtige politikere, uafhængigt af partifarve. Endvidere skal hun sørge for, at Cepos altid har fingeren på pulsen med hensyn til, hvad der rører sig rent politisk, så vi kan leverer de rette svar og løsninger på de rette problemer og på det rigtige tidspunkt," siger Cepos-direktør Martin Ågerup til Børsen.

Rikke Hvilshøj forlod dansk politik i 2007 efter ti år som medlem af Folketinget - heraf tre år som integrationsminister, hvor hun blev afløst af Birthe Rønn Hornbech.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
GDPR: De bedste værktøjer til forankring og automatisering

GDPR er forlængst blevet en del af hverdagen i alle organisationer, og vi kan ikke komme uden om, at det koster dyrt at negligere vigtigheden af det. Det kan være en stor mundfuld at skulle holde styr på regler, håndtering og vedligeholdelse. Derfor sætter vi fokus på forankring og automatisering på denne konference.

02. december 2021 | Læs mere


Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere