Artikel top billede

Rikke Hvilshøj går fra Konica Minolta til Cepos

Konica Minoltas marketingdirektør, tidligere integrationsminister Rikke Hvilshøj, skal være politisk chef i den borgerlige tænketank Cepos.

Efter næsten tre år som marketingdirektør i Konica Minolta vender den tidligere integrationsminister Rikke Hvilshøj nu tilbage til det politiske miljø.

Den 41-årige cand.polit. skal ifølge dagbladet Børsen fra 1. april være politisk chef for den borgerligt, liberale tænketank Cepos, hvor hendes opgave bliver at styrke dialogen med de politiske partier.

"Rikke skal sikre, at vores analyser og forslag når frem til de rigtige politikere, uafhængigt af partifarve. Endvidere skal hun sørge for, at Cepos altid har fingeren på pulsen med hensyn til, hvad der rører sig rent politisk, så vi kan leverer de rette svar og løsninger på de rette problemer og på det rigtige tidspunkt," siger Cepos-direktør Martin Ågerup til Børsen.

Rikke Hvilshøj forlod dansk politik i 2007 efter ti år som medlem af Folketinget - heraf tre år som integrationsminister, hvor hun blev afløst af Birthe Rønn Hornbech.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere