Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Jysk forhandler-roadshow sparket i gang i Esbjerg

Kunderne strømmer til Electronic Center i Esbjerg hvor forhandlerinitiativet Roadshow 2012 debuterer.

Indehaver Bo Bennedsen fra Electronic Center i Esbjerg er overvældet. Han lille butik i Esbjerg er i dag i fyldt med kunder, der kommer for at være en del af Roadshow 2012, der besøger it-forhandlere i tre jyske byer.

"Jeg farer rundt mellem ti tusind folk.  De stod i kø hele vejen ned ad gaden, da vi åbnede. Jeg har aldrig prøvet noget så vildt før. I de første 45 minutter stod vi bare og trykkede ind på kasseapparatet indtil den helt ekstreme kø var ovre," fortæller Bo Bennedsen, da CRN fanger ham i en pause.

Roadshow 2012 er et arrangement, de tre jyske forhandlere Electronic Center fra Esbjerg, Nova Data i Sønderborg og JA Computer i Skive, har fået producenter til at stille med folk ude i butikkerne og præsentere deres nye teknologier for kunder.

Arrangementet i Esbjerg er det første stop for Roadshow 2012. Bo Bennedsen fortæller, at et af formålene med arrangementet er, at gøre sig mere synlig som specialbutik i lokalområdet.

"Vi gør det ikke for på dagen at tjene penge, men for at få nye kunder og på sigt at skabe opmærksomhed omkring vores butik," siger Bo Bennedsen og fortsætter begejstret med at fortælle, hvor meget han sætter pris på, at producenterne har sendt deres folk ud i hans butik,

"Det skaber et eller andet vildt, når der står en ekspert, som viser, hvordan sætter en netværksharddisk op. Selvfølgelig opfatter kunderne os som eksperter. Men det giver noget ekstra, når der står en mand fra producenten. Samtidig har producenterne, som for eksempel Steelseries, der har masser af de ting med, som vi normalt ikke er så gode til at sælge. Det skaber en rigtig god synergi," siger han inden kunderne og butikken igen kalder på ham.

Se billeder fra Roadshow 2012:
Galleri: Roadshow 2012 i Esbjerg
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Overvåg kritiske industrielle systemer og beskyt dem mod angreb
Industrial Control Systems (ICS) udgør hjertet i alle forsynings- og produktionsvirksomheder og kan være overraskende sårbare overfor cyberangreb. Dette whitepaper giver et godt overblik over problematikker og muligheder for at sikre jeres systemer.