Artikel top billede

Jyske udkantsforhandlere står sammen bag roadshow

Electronic Center i Esbjerg, JA Computer i Skive og Nova Data i Sønderborg har fået producenter med til at lave et roadshow, hvor de præsenterer deres produkter for de jyske kunder.

Bo Bennedsen fra Electronic Center i Esbjerg fik væltet sin butik, da forhandlerinititativet Roadshow 2012 debuterede i fredags. Bag Roadshow 2012, som er en butiksevent med slagtilbud og specialister fra producenterne, der står i butikken og viser ny teknologi til kunderne, er tre jyske forhandlere - Electronic Center fra Esbjerg, JA Computer i Skive og Nova Data i Sønderborg.

"Hvis ikke vi selv tager initiativet, så sker der ikke noget," fortæller Kenan Hansen fra Nova Data, der er idemanden bag projektet.

Jysk forhandler-roadshow sparket i gang i Esbjerg

Galleri: Roadshow 2012 i Esbjerg

Sammen med sine to kolleger har Kenan Hansen selv strikket initiativet sammen. Og netop samarbejde er vejen til at få it-producenternes opmærksomhed, mener han.

"Alle taler om, at man skal arbejde sammen. Vi er tre butikker, der i modsætning til mange andre faktisk har gjort det. Vi har formået at lave et event, hvor vi trækker producenterne med på ideen," siger Kenan Hansen, der mener, at producenterne alt for ofte overser kunderne og forhandlere, i det han benævner som "udkantsdanmark".

Det er Bo Bennedsen fra Electronic Center i Esbjerg helt på linie med.

"Uanset hvad, så er vi bare ikke nogen, som man normalt kommer til fra producenterne. Men det er jo ikke, fordi vi ikke har kunderne. Vi har rigtig mange nørd-kunder, der kommer til os, fordi vi har ekspertisen," siger Bo Bennedsen.

Kenan Hansen fra Nova Data mener, at producenterne for ofte overser forhandlerne i Jylland og måske ikke har forståelse for, at der er store regionale forskelle i Danmark.

"Men det er vigtigt, at producenterne bakker op om os mindre forhandlere. Vi er også vigtige for dem. Det er tit os, der er first movers med mange ting. Derfor er det også i deres interesse, at de kommer og bringer deres navne og brands ud i vores butikker," siger Kenan Hansen.

Han understreger samtidig, at da først producenterne fik øjnene op for initiativet, så blev de langt mere positive.

"Producenter spørger allerede, om der kommer flere forhandlere med næste år," siger han og fortsætter:

"Jeg ser det som en god historie, at vi med vores initiativ kan flytte så mange producenter til Udkantsdanmark."

Se også:
Minigalleri fra åbningen hos Electronic Center i Esbjerg.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere