Artikel top billede

Chrome hullet som en si: Google lukker 14 huller

Google betaler hackere hundretusindevis af kroner for at have fundet huller i Chrome.

Google har lukket 14 sårbarheder i Chrome.

I samme ombæring har Google udbetalt godt en kvart million kroner i dusør til de hackere, der har fundet sårbarhederne.

Sikkerhedsopdateringen til Chrome 17 er den anden af slagsen siden browseren blev lanceret 8. februar.

Alle 14 sårbarheder har fået betegnelsen 'high,' der er Googles næst-alvorligste kategori for sårbarheder.

Fire dusørjægere

De 14 sårbarheder er blevet fundet af fire dusørjægere, der hver især har modtaget 96.000 kroner i dusør for deres opdagelser.

Hertil kommer, at Google samtidig overrakte tre af dusørjægerne en særlig anerkendelse på 55.000 kroner for deres "vedholdende og ekstraordinære arbejde," som det hedder.

Der er imidlertid endnu flere sikkerhedspenge at hente hos Google.

Selskabet nemlig stillet i alt en million dollar - 5,6 millioner kroner - på højkant til sikkerheds-folk, der kan fremvise udnyttelse af hidtil ukendte sårbarheder i Chrome.

Google vil eksempelvis betale 340.000 kroner for en "full Chrome exploit" - altså en fuld hacking af Chrome på Windows 7, der alene udnytter sårbarheder i Chrome.

Selskabet vil desuden lægge 225.000 kroner for hver udnyttelse af enkelt-sårbarheder i Chrome samt godt 110.000 kroner for hacking af Chrome uden at anvende specifikke sårbarheder i browseren.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
De virker skræmmende godt: Med Apples nye Airtags kunne jeg spore mine chefer (og mine ting) med mobilen
Apples Airtags er uhyre effektive og lette at anvende - og det giver grund til bekymring.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Udnyt ressourcerne bedre og skru op for overskuddet
Spildt arbejde, ineffektive processer og ringe forretningsindsigt er blot tre tegn på ringe ressourceudnyttelse. I dette whitepaper får du viden om, hvordan du måler ressourceudnyttelsen – og bruger indsigten operationelt, taktisk og strategisk.