Artikel top billede

Kort Nyt: Bosch og Milestone til Also Actebis, Brocade til Arrow

Also Actebis styrker sig på ip-overvågning og Arrow ECS får nordisk agentur på Brocade.

Also Actebis får bredere fokus på overvågningsmarkedet med aftale med Bosch, der hermed åbner markedet op overfor it-forhandlere.

"Dette er første gang, vi tegner en distributionsaftale med en IT-distributør. Det åbner muligheder for at nå kunder i et segment, vi ikke tidligere har haft adgang til," udtaler John Søndergaard, der er country manager for Bosch.

I samme boldgade har Also Actebis indgået en aftale med danske Milestone Systems om distribution af IP video management software i hele Skandinavien.

"Aftalen med Milestone er et vigtigt skridt for os i udviklingen af vores overvågningsafdeling. Vi ønsker at arbejde med nogle af markedets førende producenter, hvilket vi bestemt betragter Milestone som," udtaler Michael Hygild Sørensen, der er Product Sales Specialist hos Also Actebis.

Arrow har landet en aftale med netværksproducenten Brocade.

"Det betyder vi kan tilbyde vores kanal de innovative datacenter-løsninger de har brug for, for at kunne agere på efterspørgslen og diffentire deres egne ydelser," udtaler Arrow ECS' vicepresident i Norden Jørgen Winther.

Hos Brocade hylder den nordiske kanalchef Ivan Sommer også aftalen:

"I Arrow ECS har vi fået en distributør, der forstår vigtigheden ved at udvikle og supportere kanalen og respektere, at det er kanalen skal integrere løsningerne," udtaler han.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Sikkerhedsekspert: Derfor har Colonial været nødt til at betale hackere ransomware på 30 millioner kroner - vil sagtens kunne ske i Danmark
Interview: Hvorfor har mægtige Colonial Pipeline valgt at betale ransomware til hackere trods anbefalinger fra myndigheder og sikkerhedsmiljøet? "Det er ikke helt sort og hvidt," siger sikkerheds-ekspert Leif Jensen fra Eset.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Hvordan ser kundetilfredshed ud i det moderne kontaktcenter?
Det er simpelt: Dine kunder får de svar, som de har brug for, gennem deres fortrukne kanal, med forbløffende hastighed. Gå ikke glip af denne e-bog, hvor vi gennemgår alt hvad du behøver at vide omkring Cisco Webex Contact Center.