Artikel top billede

Atea afviser problemer med dobbeltrolle i SKI

Salgsdirektør Carsten Ritzau ser ingen problemer i, at Atea har tre skud i bøssen, når der skal gives tilbud på kommunale indkøb af pc'ere.

"Vi er med på aftalen, og det er Dell og Lenovo også. Længere er den ikke."

Sådan siger salgsdirektør i Atea Carsten Ritzau om den særprægede situation der er opstået efter, at Atea sammen med Dell og Lenovo er blevet udpeget som leverandører på SKIs rammeaftale 02.02 for standardcomputere.

Udover de tilbud, som Atea selv kan skrue sammen har forhandlergiganten både hos Lenovo og Dell mulighed for at blive udpeget som den forhandler, som står for den praktiske opfyldelse af en SKI-ordre.

Dermed kan offentlige kunder, som vælger at købe ind via 02.02-aftalen ende i den besynderlige situation, at de skal vælge mellem tre tilbud, som alle reelt kommer fra Atea.

Men det mener Carsten Ritzau ikke er noget problem. Han erkender dog, at den særprægede situation, hvor konkurrencen kommer til at stå mellem to eller tre tilbud fra Atea kan opstå.

"Teoretisk set kan Atea komme til at levere uanset, hvem der vinder et udbud, men det har vi ingen indflydelse på. Det er suverænt Dell og Lenovo, der afgør, hvem der leverer på aftalen. Vi byder og de byder, og vi har ikke indflydelse på deres bud," siger Carsten Ritzau.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
De virker skræmmende godt: Med Apples nye Airtags kunne jeg spore mine chefer (og mine ting) med mobilen
Apples Airtags er uhyre effektive og lette at anvende - og det giver grund til bekymring.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
17 punkter med plads til forbedring: Sådan øger du din lønsomhed
Mange projektorienterede virksomheder hæmmes af ikke-optimale løsninger og besværlige, manuelle processer, som forringer effektivitet, overblik og lønsomhed. Her præsenterer vi 17 typiske udfordringer – og bud på, hvordan du kan afhjælpe situationen.