Artikel top billede

Nye forhandlere skal vinde SMB-slaget for Xerox

Flere sælgere i marken og et udvidet serviceprogram skal give konkurrenterne baghjul på SMB-markedet.

Kopi- og printproducenten Xerox vil have flere forhandlere ind i folden i et forsøg på at slå konkurrenter som Konica Minolta, Ricoh og HP af banen.  

Allerede i slutningen af 2011 udvidede Xerox sin forhandlerbase med otte nye forhandlere. I år er målet at yderlige fem nye forhandlere, skal melde sig under fanerne.

Xerox forhandlerdirektør Kirsa Christensen fortæller, at de nuværende 28 Xerox-forhandlere i dag har 56 sælgere på landevejene, og målet er, at det tal i løbet af i år skal øges til i alt 86 kørende sælgere.

"Vi har aldrig nogensinde haft så mange sælgere i SMB-segmentet, Vores mål er, at øge det samlede salg med 30 procent i 2012, og den vækst skal komme fra SMB-markedet," siger Kirsa Christensen.

Satsningen på SMB-kunderne er et led i Xerox nye forhandlerstrategi, som blev skudt i gang for godt et år siden. Xerox lægger nu mere vægt på den del af markedet fremfor salget til enterprisekunder og det offentlige.

Xerox lokker sine nye forhandlere med et servicekoncept, som ifølge Kirsa Christensen sætter Xerox-partnerne i stand til at levere service til kunderne, uanset hvilket producentnavn, der står på printeren eller kopimaskinen. Håbet er, at god service på sigt skal lokke kunderne til at gå helt over til Xerox-produkter og -løsninger.

"Servicekonceptet giver vores partnere en sikkerhed for deres forretning. De behøver ikke at sælge noget i første omgang, men vi håber selvfølgelig, at de med tiden kan sælge Xerox-maskiner til kunderne," siger Kirsa Christensen.




IT-JOB

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

SAP Project Manager

Staten og Kommunernes Indkøbsservice A/S (SKI)

IT-udvikler
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere