Artikel top billede

Nye forhandlere skal vinde SMB-slaget for Xerox

Flere sælgere i marken og et udvidet serviceprogram skal give konkurrenterne baghjul på SMB-markedet.

Kopi- og printproducenten Xerox vil have flere forhandlere ind i folden i et forsøg på at slå konkurrenter som Konica Minolta, Ricoh og HP af banen.  

Allerede i slutningen af 2011 udvidede Xerox sin forhandlerbase med otte nye forhandlere. I år er målet at yderlige fem nye forhandlere, skal melde sig under fanerne.

Xerox forhandlerdirektør Kirsa Christensen fortæller, at de nuværende 28 Xerox-forhandlere i dag har 56 sælgere på landevejene, og målet er, at det tal i løbet af i år skal øges til i alt 86 kørende sælgere.

"Vi har aldrig nogensinde haft så mange sælgere i SMB-segmentet, Vores mål er, at øge det samlede salg med 30 procent i 2012, og den vækst skal komme fra SMB-markedet," siger Kirsa Christensen.

Satsningen på SMB-kunderne er et led i Xerox nye forhandlerstrategi, som blev skudt i gang for godt et år siden. Xerox lægger nu mere vægt på den del af markedet fremfor salget til enterprisekunder og det offentlige.

Xerox lokker sine nye forhandlere med et servicekoncept, som ifølge Kirsa Christensen sætter Xerox-partnerne i stand til at levere service til kunderne, uanset hvilket producentnavn, der står på printeren eller kopimaskinen. Håbet er, at god service på sigt skal lokke kunderne til at gå helt over til Xerox-produkter og -løsninger.

"Servicekonceptet giver vores partnere en sikkerhed for deres forretning. De behøver ikke at sælge noget i første omgang, men vi håber selvfølgelig, at de med tiden kan sælge Xerox-maskiner til kunderne," siger Kirsa Christensen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Kombit har fundet leverandør til udbud på 120 millioner kroner: Her er vinderen af udbuddet om Nemrefusion 3.0
Der er nu fundet en vinder af udbuddet om Nemrefusion 3.0, der skal løses de samme opgaver, som den tidligere udgave systemet, men bliver mere moderne og brugervenlig.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.