Artikel top billede

Frederik Bentler stoppet i 2ig

Efter kun ni måneder har den tidligere Atea-topsælger forladt jobbet som salgsdirektør i den nordsjællandske forhandler 2ig.

Ambitionerne fejlede ikke noget, da Fredrik Bentler 1. juni sidste år satte sig til rette i stolen som salgsdirektør i Birkerød-forhandleren 2ig. Dengang var budskabet, at hans opgave lød på at opbygge et dedikeret salgsteam, som med fem-ti nye sælgere skulle sætte fuld fokus på salget til offentlige kunder.

Men nu kun ni måneder senere - har Bentler med virkning fra 1. marts ryddet sit skrivebord og er igen fri på markedet.

Afskeden med 2ig er efter Bentlers eget udsagn sket uden smækken med dørene eller dårlige følelser mellem ham og 2ig-direktør Christian Poulsen.

"Min holdning er, at de planer, som der lå, krævede investeringer, så på den måde kan man bedst beskrive det som en uenighed om strategi," siger Frederik Bentler, som nu pusler med planer om at starte egen virksomhed med fokus på teknologi, men uden for it-branchen.

Forud for jobbet hos 2ig havde den nu 40-årige Frederik Bentler 12 års sælgerkarriere hos Atea bag sig.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra 2igs direktør Christian Poulsen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere