Artikel top billede

Netværksløsninger er fremtiden for Comendo

It-koncernen Comendo A/S har positive forventninger til årsresultatet 2012. Og det er i forretningsområdet network, pengene skal tjenes.

Først gik virksomhedens primære kredsløbsleverandør Butlernetworks A/S konkurs, og derefter blev daværende direktør André Smith-Nielsen strittet ud under mystiske omstændigheder.

Men efter et turbulent 2011 og en nedjustering af forventningerne til årets resultat endte Comendo A/S alligevel med et positivt resultat på 9,3 millioner kroner.

Samme tid næste år står der 15 millioner kroner, hvis it-koncernens forventninger til 2012 indfries.

Og det er i forretningsområdet networks, pengene skal findes, siger den forholdsvis nybagte administrerende direktør, Gert Rieder.

"Hvis vi ser på vores 2011-tal, kan vi se, at der er kommet en pæn vækst i antallet af kredsløb, hvor vi hjælper danske virksomheder, der skal til udlandet. Der tror vi, der er mere forretning og mere vækst at hente. Der er helt sikkert et marked dér, hvor vi kan gå ind og fortsætte væksten i 2012 også," siger Gert Rieder.
<br id="tinymce" class="mceContentBody " />I 2011 frasolgte Comendo sin private kundeportefølje inden for telecom for at fokusere på erhvervskunderne.

Det tiltag har gjort virksomheden mere fokuseret på erhvervskunderne generelt, og det skal også hjælpe på væksten, der også forventes at ske inden for virksomhedens to andre forretningsområder; security og telecom.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere