Artikel top billede

Jakob Norup går fra Hostnordic

Magtkamp om ejerskabet i hostingforhandleren Hostnordic får direktør Jakob Norup til at forlade firmaet.

En af landets mest succesfulde hosting-forhandlere er på udkig efter en ny øverste chef, efter at direktør og medejer af Hostnordic, Jakob Norup, er raget uklar med sine to kompagnoner, Nikolaj Høeg Pedersen og Christian Beer, og derfor har trukket sig fra ledelsen.

Indtil videre er Nikolaj Høeg Pedersen konstitueret som direktør, mens man leder efter en afløser på direktørposten. Han understreger, at bruddet er sket "i fred og fordragelighed".

"Vores uenigheder handler om selskabets ejerstruktur, og direktørskiftet får derfor ingen betydning for selskabets fremtidige strategi og daglige drift. Det er en stille og rolig skilsmisse, og nu går vi i gang med at finde en afløser for Jakob. Han har været en dygtig direktør, der har stået i spidsen for en rigtig flot udvikling og vækst siden 2007, og vi er selvfølgelig rigtig kede af, at han nu stopper," forklarer Nicolai Høeg Pedersen.

Jakob Norup har hidtil haft en ejerandel i Hostnordic på 20 procent, mens de to øvrige medejere hver har siddet på 40 procent.

Jakob Norup selv bekræfter, at hans exit skyldes uoverensstemmelser mellem ham og de øvrige aktionærer.

Hostnordic har siden starten i 2007 markeret sig stærkt på hostingmarkedet og har præsteret pæne millionoverskud - senest med et plus for 2011 på 3,25 millioner kroner før skat - og en fordobling af medarbejderantallet til de nuværende omkring 20 ansatte.

De seneste to år har Microsoft desuden kåret Hostnordic som årets hosting-partner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere