Artikel top billede

Comm2 og 2ig fusionerer

Fusion af de to nordsjællandske infrastrukturforhandlere skaber ny kæmpespiller i it-kanalen.

De to it-forhandlere Comm/2 ApS og 2ig A/S fusionerer og skaber dermed en af de største spillere på det danske it-marked.

"Fusionen gør os til en seriøs udfordrer med en størrelse, der gør, at vi nu kan lægge tydelig afstand til vores nærmeste konkurrenter. Sammenlægningen af vores to virksomheder er et perfekt match, som kommer vores kunder til gode lige fra start," siger Comm/2-direktørerne Stig Juul Petersen og Jimmy Amden Hansen i en pressemeddelelse.

De to fortsætter som direktører i den nye forhandlergigant, som først bliver endeligt navngivet den 1. juni.

Hos 2ig ser administrerende direktør Christian Poulsen lyst på fremtiden for den nye forhandler, som angiveligt får en årlig omsætning på omkring 700 millioner kroner og kommer til at beskæftige 80 medarbejdere. Også Christian Poulsen fortsætter i en direktørstilling i den nyfusionerede forhandler.

"Nu lægger vi kræfterne sammen og styrker samtidig markant vores kompetencer," siger Christian Poulsen, der sammen med Stig Juul Pedersen og Jimmy Amden Hansen indtræder i ejerkredsen af den nye forhandler.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan vil AI-assistenten Microsoft Copilot transformere processer og dit arbejdsliv

Med Microsoft Copilot får du for første gang en intelligent, personlig assistent ved hånden, som kan løse opgaver og lette hverdagen. Få inspiration til, hvordan Copilot kan automatisere rutineopgaver og transformere din hverdag.

18. juni 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere