Artikel top billede

Lederflugt fra Tech Data

Azlan-chef Henrik Damgaard er det mest markante navn ud af i alt tre Tech Data-chefer, som nu forlader virksomheden.

It-distributøren Tech Data må sige farvel til hele tre chefer, som inden for kort tid har valgt at søge nye græsgange.

Mest markant er afskeden med Henrik Damgaard, som for godt en uge siden forlod stillingen som leder af Tech Data særlige enterpriseafdeling Azlan. Hans job er midlertidigt overtaget af Tech Datas nordiske chef for Azlan-divisionen, Mats Säfstrøm.

Desuden forlader økonomidirektør Morten Bordvik også sin stilling, hvor han inden for kort tid bliver afløst af Carsten Schiøtz. Endelig har også HR-direktør Mette Boisen opsagt sit job.

Henrik Damgaard ønsker ikke at fortælle grunden til, at han nu forlader Tech Data.

"Det har jeg ikke lyst til at diskutere i pressen," siger han.

Ifølge Tech Datas danske landechef, Hanne Sjøberg, er den pludselige åreladning på chefgangen ikke udtryk for en udrensning.

"Det er helt tilfældigt, at det her sker samtidig. Der er helt forskellige årsager til, at vi må sige farvel til de tre kolleger, men i respekt for de mennesker, det drejer sig om, ønsker jeg ikke at kommentere nærmere på det," siger Hanne Sjøberg.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere