Artikel top billede

Medion og Lenovo headhunter Peter Vikkelsø Skou

"Nu skal jeg til at tænke på tysk og kinesisk," siger Lenovo og Medions nye nordiske chef for consumersalg.

Efter tolv år som dansk og nordisk chef hos japanske Toshiba skifter Peter Vikkelsø Skou den 1. maj visitkortet ud, efter at han er blevet headhuntet til jobbet som chef for Lenovos og Medions consumersalg i Norden, Baltikum og Benelux.

"Nu har jeg tænkt japansk i 12 år, og nu skal jeg til at tænke kinesisk og tysk," lyder det fra Peter Vikkelsø Skou med henvisning til kinesiske Lenovos køb af det tyske consumerbrand Medion sidste sommer. Den kinesiske koncern har dog valgt at beholde Medion-navnet på det europæiske marked.

"Lenovo er jo ikke store på consumentmarkedet i DK, så mit job bliver selvfølgelig at vækste den del af Lenovo og Medions forretning i Skandinavien," siger Peter Vikkelsø Skou, som blandt andet kan se frem til at samarbejde med Lenovo Danmarks administrerende direktør Peter Juul Jørgensen, som fortsat vil være ansvarlig for Lenovos B2B-forretning.

"Vi kommer selvfølgelig til at drage nytte af hinandens relationer til kunder og forhandlere, men formelt er det to forskellige divisioner vi arbejder for," Peter Vikkelsø Skou.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere