Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

JF Data og Kuszon bytter opgaver og medarbejdere

Bornholmske JF Data skal fremover tage sig at it, mens lollikker og falstringer i Kuszon Zolutions vil koncentrere sig om salg af kontorudstyr og møbler.

Fremover bliver Kuszons it-løsninger på Lolland-Falster ikke længere solgt af Kuszon Zolutions, men af JF IT-Zolutions. Det er konsekvensen af et strategisk samarbejde mellem de to ø-baserede forhandlere, JF Kontor & Data Services på Bornholm og Kuszon Zolutions.

"Vi har indgået et strategisk samarbejde, hvor JF Data fremover tager sig af it-salg og support hernede. Men vi overtaget salget at kontorartikler og møbler på Bornholm," fortæller Ole Frydkjær Petersen, indehaver af Kuszon Zolutions.

Helt konkret overtager JF Kontor & Data Services fire til fem mand fra Kuszon Zolutions, som vil fortsætte med at sælge it på Lolland-Falster under navnet JF It-Zolutions.

Kuszon overtager et par mand på Bornholm, og vil sælge møber og kontorartikler på Bornholm under navnet Kuszon Zolutions.

"Der er ikke nogen af medarbejderne, der forsvinder. Vi bliver sammen. JF bor til leje her og vi bor til leje hos JF på Bornholm," siger Ole Frydkjær Petersen.

Aftalen mellem de to firmaer omhandler it, salg af kontorartikler og møbelsalg, men ikke kopi-forretningen.

"Vi har begge en god kopi-forretning. Vi fortsætter med at sælge Canon, mens JF fortsætter med at sælge Xerox på Bornholm. Det ville ikke give nogen mening at lægge de to forretningsområder sammen," fortæller Ole Frydkjær Petersen til CRN.

Aftalen mellem de to forhandlere er allerede trådt i kraft.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Så ofte rammer din sikkerhedsleverandør plet – eller helt ved siden af
Denne uafhængige evaluering fra MITRE ATT&CK giver et billede af styrker og svagheder hos førende udbydere af cybersikkerhedsydelser. Rapporten vurderer bl.a. reaktion og træfsikkerhed på simulerede angreb og af, hvor hurtigt der slås alarm.