Artikel top billede

Søballe udbygger Dynateam med ny fusion

Microsofthuset Dynateam udbygger sin ERP-forretning via fusion med samarbejdspartneren Profacto.

I alt fire NAV-konsulenter fra konsulentvirksomheden Profacto bliver en del af virksomheden Dynateam efter at de to virksomheder har besluttet at fusionere deres aktiviteter.

Dynateam blev stiftet for godt to år siden af it-iværksætteren Bjarne Søballe og har løbende arbejdet tæt sammen med Profacto om en række opgaver. De to stiftere, Thomas Stryhn og Carsten Ellegaard, indtræder nu som partnere i Dynateam, som med fusionen vokser til i alt 30 medarbejdere, fortæller Bjarne Søballe.

"De to er nogen, jeg har arbejdet sammen med siden jeg var hos Naviteam og Aston. Med den historik og de ordrer vi sammen har vundet for nylig, endte det med, at vi til sidst spurgte os selv, hvorfor vi ikke bare lagde os sammen," fortæller Bjarne Søballe.

Dynateam har side starten i 2010 markeret sig som en af de hurtigst voksende Microsofthuse med speciale i infrastrukter og især Dynamics-produkterne NAV og CRM. Den udvikling skal fusionen med Profacto forstærke.

"Vi har gennem mange år specialiseret os i at hjælpe særligt kommuner og mellemstore produktionsvirksomheder. Skulle vi videre, skulle vi gå sammen med en større partner, og Dynateam har alt det, der skal til for at føre vores virksomhed videre," siger Profactos direktør Thomas Stryhn.

Hos Microsoft glæder partnerchef Tine Plambech sig over fusionen, som hun mener imødekommer et behov for konsolidering og specialisering blandt Dynamics-forhandlerne.

"Vi kan se, at særligt de mellemstore virksomheder efterspørger specialisering og styrke, og det er netop det, Dynateam nu opnår med fusionen. Derfor er denne fusion også en klar fordel for Microsoft," siger Tine Plambech.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Sikkerhedsekspert: Derfor har Colonial været nødt til at betale hackere ransomware på 30 millioner kroner - vil sagtens kunne ske i Danmark
Interview: Hvorfor har mægtige Colonial Pipeline valgt at betale ransomware til hackere trods anbefalinger fra myndigheder og sikkerhedsmiljøet? "Det er ikke helt sort og hvidt," siger sikkerheds-ekspert Leif Jensen fra Eset.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.