Artikel top billede

Danske kunder foretrækker indisk outsourcing

Indiske konsulenthuse fejer både danske og andre nordiske konsulenthuse af banen, når det gælder kundetilfredshed. Fem ud af de seks bedst placerede i ny undersøgelse er indiske.

Tata Consultancy Services, Cognizant og HCL har de mest tilfredse outsourcing-kunder kunder i Norden.

Alle tre selskaber er indiske og de tre bedst placerede outsourcing-leverandører i en undersøgelse af markedet, som revisions- og konsulenthuset KPMG har lavet. Det skriver ComputerSweden.

"De fleste, som lå højest placeret for fem-seks år siden lå på omkring 70 procent, så de indiske leverandører har sat et helt nyt niveau. De andre er ikke blevet ringere, de ligger på omtrent det samme niveau som tidligere," siger Carl-Henrik Hallström, chef for sourcing-rådgivning hos KPMG, til ComputerSweden.

Tre fjerdedele af outsourcing i Norden:
340 virksomheder og organisationer indgår i KPMG's undersøgelse. De mere end 900 kontrakter, der er blevet nærstuderet, repræsenterer en værdi på op mod 33 milliarder kroner svarende til mere end tre fjerdedele af det samlede marked for it-outsourcing i Norden ifølge KPMG.

* Det nordiske marked for outrourcing ventes at vokse med fire-fem procent om året.
* Selvom outsdourcing-kunderne er tilfredse, så er de lidt mindre tilfredse end tidligere. I alt er 83 procent tilfredse mod 87 procent forrige år.
* Godt halvdelen (52 pct.) har planer om at øge andelen af outsourcing.
* Knap tre ud af fire (72 pct.) angiver, at det først og fremmest er for at spare penge, at de overvejer outsourcing.
* Adgang til kompetencer og en økonomisk stabilitet er andre væsentlige argumenter for outsourcing.
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Kombit har fundet leverandør til udbud på 120 millioner kroner: Her er vinderen af udbuddet om Nemrefusion 3.0
Der er nu fundet en vinder af udbuddet om Nemrefusion 3.0, der skal løses de samme opgaver, som den tidligere udgave systemet, men bliver mere moderne og brugervenlig.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan prioriterer IT-sikkerhedschefernes indsatsen i 2021
I denne undersøgelse fra F-Secure giver knap 2.000 ledende personer på tværs af hele Europa deres bud på, hvor de vil prioritere indsatsen i år – og hvad de opfatter som virksomhedernes mest presserende udfordringer på cybersikkerhedsfronten.