Artikel top billede

Atea lander kontrakt til 78 millioner

Forhandleren Atea har underskrevet en rammeaftale til en værdi af 78 millioner kroner vedrørende levering af it-udstyr til skolerne i tre norske kommuner

Atea, der bryster sig af at være Nordens største it-forhandler har netop indgået en rammeaftale med Buskerud, Telemark og Vestfold.

De tre kommuner i det sydlige Norge skal have leveret pc'er til både de små klasser i Folkeskolen til elever ved videregående uddannelser. Det skriver det norske medie itbransjen.no.

"Det er vigtigt for kommunerne at have en god it-infrastruktur, som giver grundlag for en god udvikling af de digitale kompetencer hos eleverne," siger Roy Petter Pettersen, indkøbschef i Buskerud, Telemark og Vestfold kommuner i en pressemeddelelse.

Aftalen løber over en periode på to år og har en værdi af 78 millioner kroner. Aftalen indeholder en option, som betyder, at den kan forlænges med yderligere år.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere