Artikel top billede

Tab af agentur vingeskyder Computerlinks

For tredje år i træk taber tyskejet sikkerhedsdistributør penge i Danmark. Fyringer og mere konservativ tilgang skal skabe overskud i fremtiden.

Med en negativ egenkapital på ni millioner kroner er det op ad bakke for Computerlinks i Danmark. Foreløbig har den tyske sikkerhedsdistributørs andet forsøg på at erobre det danske marked kun givet røde tal på bundlinjen.

De sidste tre regnskaber fremviser et samlet minus før skat på 12,3 millioner kroner heraf et minus på 2,5 millioner kroner i det netop afleverede regnskab.

"Det er tale om en generel markedsafmatning. Samtidig har vi måttet sige farvel til et par producenter," siger den danske direktør John Thejls til det seneste regnskab.

Læs mere om Computerlinks første forsøg på det danske marked:

John Thejls fortæller, at det ar været svært at få de nye agenturer, der skulle kompensere for tabet af producenterne Ironport (Cisco-ejet) og Blue Code, til at komme hurtigt nok op i omdrejninger.

Det havde indflydelse på omsætningen, der faldt et sted mellem 10 og 20 procent.

"Da vi ikke indfriede forventningerne, måtte vi også tilpasse vores organisation til forholdene," siger John Thejls, der oplyser, at Computerlinks der fra på et tidspunkt at have været oppe på 10 ansatte nu har seks fuldtidsansatte tilbage. 

"Men det går den rigtige vej," siger han og understreger samtidig, at han trods tre års underskud, mener der bør være plads til Computerlinks på det danske marked.

"Der er brug for det, vi gør. Vi er en value added distributør, der arbejde med producenter, der alle har en 3-tier-model. Vores moderselskab er også stadig fortrøstningsfuldt. Og nu går det i den rigtige retning. Vi har et konservativt budget, der gerne skulle give et lille overskud," slår han fast.

Læs videre:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Internationale dataoverførsler: Bananrepublikker og spionage

Det er nu lovpligtigt at dokumentere beskyttelsesniveauet af persondata, når de overføres til tredjelande. Vi sætter derfor fokus på, hvordan virksomhederne styrer deres internationale dataoverførsler fri af tredjelandes overvågning. Vi dykker samtidig ned i hele det spegede kompleks omkring Schrems II, FISA 702 og EO 12.333, og hvordan det spiller sammen med dansk fortolkning og praksis.

25. maj 2021 | Læs mere


Empower your SAP

In this inspiring webinar you can get more information on how you can accelerate your cloud transformation and migration to SAP S/4HANA. We will present typical challenges of migrating to the cloud and transforming your SAP environments, while giving you insights on how to tackle the obstacles, including how T-Systems can help define and accelerate a digital roadmap for your SAP journey.

26. maj 2021 | Læs mere


Premium
Deloitte køber dansk SAP-specialist: "Opkøbet manifesterer vores ambitioner om at stå stærkt på SAP-agendaen"
Konsulentvirksomheden Deloitte køber den danske SAP-virksomhed Syncronic. Opkøbet er en del af en større strategi for Deloitte om at sætte sig massivt på det nordiske SAP-marked.
Computerworld
Bombe under Amazon og Wish-shopping: Millioner af danskere risikerer ekstra gebyr
Nye toldregler fjerner snart bagatelgrænse for handel udenfor EU – en skærpelse, der gør at over tre millioner danske nethandlende kan se frem til en ekstraregning.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.