Artikel top billede

Tab af agentur vingeskyder Computerlinks

For tredje år i træk taber tyskejet sikkerhedsdistributør penge i Danmark. Fyringer og mere konservativ tilgang skal skabe overskud i fremtiden.

Med en negativ egenkapital på ni millioner kroner er det op ad bakke for Computerlinks i Danmark. Foreløbig har den tyske sikkerhedsdistributørs andet forsøg på at erobre det danske marked kun givet røde tal på bundlinjen.

De sidste tre regnskaber fremviser et samlet minus før skat på 12,3 millioner kroner heraf et minus på 2,5 millioner kroner i det netop afleverede regnskab.

"Det er tale om en generel markedsafmatning. Samtidig har vi måttet sige farvel til et par producenter," siger den danske direktør John Thejls til det seneste regnskab.

Læs mere om Computerlinks første forsøg på det danske marked:

John Thejls fortæller, at det ar været svært at få de nye agenturer, der skulle kompensere for tabet af producenterne Ironport (Cisco-ejet) og Blue Code, til at komme hurtigt nok op i omdrejninger.

Det havde indflydelse på omsætningen, der faldt et sted mellem 10 og 20 procent.

"Da vi ikke indfriede forventningerne, måtte vi også tilpasse vores organisation til forholdene," siger John Thejls, der oplyser, at Computerlinks der fra på et tidspunkt at have været oppe på 10 ansatte nu har seks fuldtidsansatte tilbage. 

"Men det går den rigtige vej," siger han og understreger samtidig, at han trods tre års underskud, mener der bør være plads til Computerlinks på det danske marked.

"Der er brug for det, vi gør. Vi er en value added distributør, der arbejde med producenter, der alle har en 3-tier-model. Vores moderselskab er også stadig fortrøstningsfuldt. Og nu går det i den rigtige retning. Vi har et konservativt budget, der gerne skulle give et lille overskud," slår han fast.

Læs videre:




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere