Artikel top billede

Dansk forhandler skal sælge israelsk sikkerhed

Den israelske sikkerhedsproducent Tufin har netop underskrevet en aftale med danske Ezenta. "Aftalen skulle da gerne give aftryk på bundlinjen," siger Ezentas direktør.

Tufin har netop tegnet en partnerskabsaftale med det danske konsulenthus inden for it-sikkerhed Ezenta.

Med aftalen forventer Tufin og Ezenta både kontant afregning på bundlinjen, men også at kunne erobre yderligere markedsandele i det danske enterprise-segment.

"Jo, aftalen skulle da gerne give aftryk på bundlinjen. Både på grund af Tufins produkter, men også fordi Tufin kan være med til at løfte os endnu højere op i markedet," siger Niels Kemal Onat, administrerende direktør og partner i Ezenta A/S.

Han tilføjer, at Ezenta skam allerede leverer til virksomheder i enterprise-klassen, men "desværre ikke til dem alle sammen".

Selv om aftalen er ganske frisk, har de to virksomheder allerede et par projekter i støbeskeen, men direktøren kan ikke nævne navne, fordi aftalerne "ikke er lukket endnu".

Handler om  firewall management

Et fælles projekt mellem Tufin og Ezenta omfatter typisk firewall management og automatisering.

"Det gælder om at få automatiseret regler og regelsæt, og det er et stort arbejde for ældre virksomheder, som har bygget den slags op gennem mange år. Faktisk er det et kæmpearbejde uden de her værktøjer, som Tufin tilbyder," siger Niels Kemal Onat.

Derudover kommer der ofte forespørgsler fra en virksomheds brugere, som ønsker eksempelvis at kunne tilgå nye adresser og nye netværk, som så skal spille sammen med både eksisterende og nye applikationer.

"Det er et spørgsmål om at kunne integrere andre samarbejdspartnere ind i sin forretning, hvilket kan kræve, at en firewall bliver åbnet, uden at det kompromitterer sikkerheden," forklarer Niels Kemal Onat.

"I det stadigt voksende og komplekse netværk, hvor truslerne bliver tiltagende sofistikerede, er det vigtigere end nogensinde at kunne overvåge og styre sikkerhedspolitikker. Til det har Ezenta valgt Tufin, som vi anser for den markedsledende producent. Vi er sikre på, at vi har valgt rigtigt og har allerede flere interessante dialoger, og vi ser frem til at udbrede Tufins effektive løsninger til vores kunder," udtaler Niels Kemal Onat,

Hos Tufin er regionschef i Norden, Jan Bau, også meget tilfreds med aftalen.

"Ezentas virksomhedsprofil supplerer på fornem vis Tufins eksisterende partnernetværk i Danmark og passer generelt rigtig godt til vores ambition om at være til stede blandt de største virksomheder og organisationer i Danmark," udtaler siger Jan Bau.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere