Artikel top billede

HP-blodbad startet: 1000 fyres i Tyskland

Nu begynder de bebudede 27.000 fyringer hos it-giganten HP at udmønte sig. I Tyskland skal hver 10. medarbejder forlade virksomheden.

HP er begyndt at konkretisere planen om at fyre 27.000 medarbejdere. i Tyskland kommer det til at gå hårdt for sig. Hver tiende medarbejder skal væk, skriver CRN i Tyskland.

Det er en medarbejder-repræsentant, der afslører det høje antal medarbejdere, som kan se frem til en fyreseddel. HP selv ønsker ikke at fortælle noget.

Dermed kommer Tyskland til at trække et stort læs. Ud af 8.000 fyringer i EMEA (Europa, Mellemøsten og Afrika) kommer hver ottende fyring til at foregå i Tyskland.

I følge CRN i Tyskland er det konkrete antal fuldtidsstillinger, der skal nedlægges 830, hvilket så kommer til at berøre omkring 1.000 medarbejdere. HP beskæftiger 10.400 medarbejdere i Tyskland. Hovedsageligt i hovedkvarteret i Böblingen.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere