Veteran går ind i Kompeteras bestyrelse

En gammel kending fra it-branchen skal være med til at skaffe vækst hos Carsten Weis i hardwareforhandleren Kompetera.

Kompeteras direktør og medejer Carsten Weis har nu fået den professionelle bestyrelse han længe har drømt om.

Ny bestyrelsesformand er René Rafn Hansen fra skilteproducenten Vangsgaard A/S. Han har ifølge Weis har et stærkt netværk at trække på.

Han får følgeskab af it-veteranen Claus Hansen, som til daglig er partner og direktør i Michael Gaardboes it-koncern Alfa People. De afløser Carsten Wolf Lindsted og Steen Carstensen, mens Carsten Weis selv bliver siddende på sin egen bestyrelsespost.

Læs også:
Kompetera er rykket ud af i2i's skygge
Kompetera genopstår

Carsten Weis fortæller, at han i lang tid har arbejdet på at få en professionel bestyrelse, som skal få Kompetera til at tage et skridt op ad stigen og vækste yderligere.

"Det er ikke noget radikalt skifte. Vi har en masse gode ideer, men når man sidder ved skrivebordet til hverdag, er der jo altid noget man ikke får eksekveret. Det er det vores nye bestyrelse skal hjælpe os med. Men kerneforretningen i Kompetera er den samme som altid," siger han.

Claus Hansen og Carsten Weis har en fælles fortid som henholdsvis chef og menig medarbejder hos forhandleren Complet, som senere blev en del af det nuværende Atea. Senere har Claus Hansen også været koncernchef i Columbus IT, der ligesom Atea er kontrolleret af it-matadoren Ib Kunøe.

"Jeg får fra tid til anden en del henvendelser om at være med i bestyrelser, som jeg som regel afviser. Men da Carsten Weis spurgte, om jeg ville hjælpe med at sætte gang i væksten i hans forretning, valgte jeg at sige ja," lyder det fra Claus Hansen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler - sådan beskytter du din virksomhed

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Business Tech Event: Kunstig intelligens som konkurrenceparameter - fra teknologi til etik

Kunstig intelligens og machine learning åbner op for utallige nye muligheder for virksomheder, borgere og samfund – men hvordan udnytter man teknologien til at skabe konkurrence fordele, og hvordan sikrer man sig, at teknologien udnyttes etisk ansvarligt? Hør blandt andet hvordan Vestas arbejder med kunstig intelligence.

25. august 2020 | Læs mere


Introduktion til AI – kom rigtigt fra start og drag fordel af kunstig intelligens

På dette digitale HowTo seminar får du en stribe eksempler på, hvordan AI kan hjælpe dig med at løse opgaver og skabe indsigt i din forretning. Tilmeld dig og få inspiration til at komme i gang med AI baseret på konkrete input og erfaringer.

27. august 2020 | Læs mere


Premium
Vodafone gennemfører et af verdens største S/4HANA-projekter på blot en weekend: Sådan er opgaven blevet grebet an
Over en lang weekend gennemførte Vodafone en enorm ERP-migration til SAP’s nyeste kerne S/4HANA. Det skete efter et års forberedelse. Arbejdet med data var nøglen til success, lyder budskabet.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Når du skal designe, udvikle og implementere dokumenter i Dynamics 365
I dette whitepaper får du et overblik over de forskellige muligheder, der findes, når du skal designe, udvikle og implementere eksterne ERP-dokumenter i Dynamics 365 for Finance and Operations. I dokumentet kan du blandt andet se en sammenligning mellem Lasernet og en række andre løsninger. Bag whitepaperet står Tabellae, der over de seneste ni år har arbejdet med mere end 500 ERP-projekter og som har stor indsigt i Lasernet Output Management-systemet fra Formpipe Software.