Artikel top billede

Veteran går ind i Kompeteras bestyrelse

En gammel kending fra it-branchen skal være med til at skaffe vækst hos Carsten Weis i hardwareforhandleren Kompetera.

Kompeteras direktør og medejer Carsten Weis har nu fået den professionelle bestyrelse han længe har drømt om.

Ny bestyrelsesformand er René Rafn Hansen fra skilteproducenten Vangsgaard A/S. Han har ifølge Weis har et stærkt netværk at trække på.

Han får følgeskab af it-veteranen Claus Hansen, som til daglig er partner og direktør i Michael Gaardboes it-koncern Alfa People. De afløser Carsten Wolf Lindsted og Steen Carstensen, mens Carsten Weis selv bliver siddende på sin egen bestyrelsespost.

Læs også:
Kompetera er rykket ud af i2i's skygge
Kompetera genopstår

Carsten Weis fortæller, at han i lang tid har arbejdet på at få en professionel bestyrelse, som skal få Kompetera til at tage et skridt op ad stigen og vækste yderligere.

"Det er ikke noget radikalt skifte. Vi har en masse gode ideer, men når man sidder ved skrivebordet til hverdag, er der jo altid noget man ikke får eksekveret. Det er det vores nye bestyrelse skal hjælpe os med. Men kerneforretningen i Kompetera er den samme som altid," siger han.

Claus Hansen og Carsten Weis har en fælles fortid som henholdsvis chef og menig medarbejder hos forhandleren Complet, som senere blev en del af det nuværende Atea. Senere har Claus Hansen også været koncernchef i Columbus IT, der ligesom Atea er kontrolleret af it-matadoren Ib Kunøe.

"Jeg får fra tid til anden en del henvendelser om at være med i bestyrelser, som jeg som regel afviser. Men da Carsten Weis spurgte, om jeg ville hjælpe med at sætte gang i væksten i hans forretning, valgte jeg at sige ja," lyder det fra Claus Hansen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere