Veteran går ind i Kompeteras bestyrelse

En gammel kending fra it-branchen skal være med til at skaffe vækst hos Carsten Weis i hardwareforhandleren Kompetera.

Kompeteras direktør og medejer Carsten Weis har nu fået den professionelle bestyrelse han længe har drømt om.

Ny bestyrelsesformand er René Rafn Hansen fra skilteproducenten Vangsgaard A/S. Han har ifølge Weis har et stærkt netværk at trække på.

Han får følgeskab af it-veteranen Claus Hansen, som til daglig er partner og direktør i Michael Gaardboes it-koncern Alfa People. De afløser Carsten Wolf Lindsted og Steen Carstensen, mens Carsten Weis selv bliver siddende på sin egen bestyrelsespost.

Læs også:
Kompetera er rykket ud af i2i's skygge
Kompetera genopstår

Carsten Weis fortæller, at han i lang tid har arbejdet på at få en professionel bestyrelse, som skal få Kompetera til at tage et skridt op ad stigen og vækste yderligere.

"Det er ikke noget radikalt skifte. Vi har en masse gode ideer, men når man sidder ved skrivebordet til hverdag, er der jo altid noget man ikke får eksekveret. Det er det vores nye bestyrelse skal hjælpe os med. Men kerneforretningen i Kompetera er den samme som altid," siger han.

Claus Hansen og Carsten Weis har en fælles fortid som henholdsvis chef og menig medarbejder hos forhandleren Complet, som senere blev en del af det nuværende Atea. Senere har Claus Hansen også været koncernchef i Columbus IT, der ligesom Atea er kontrolleret af it-matadoren Ib Kunøe.

"Jeg får fra tid til anden en del henvendelser om at være med i bestyrelser, som jeg som regel afviser. Men da Carsten Weis spurgte, om jeg ville hjælpe med at sætte gang i væksten i hans forretning, valgte jeg at sige ja," lyder det fra Claus Hansen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2021

Gennem målrettede opkøb og egenudvikling tilbyder SAP i dag en produktpalette, der blandt andet omfatter avancerede analyseredskaber, HR-systemer og helt- eller delvist cloud-baserede løsninger. Få muligheden for at møde erfarne it-folk, der kan hjælpe dig videre på din SAP-rejse.

13. april 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021 - trends, teknologi, innovation og organisationsformer

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

15. april 2021 | Læs mere


Sådan gør IT bæredygtighed til en god forretning

Presset øges i disse år på virksomheder for at begrænse klimabelastningen. IT og teknologi spiller en nøglerolle i arbejdet, hvilket er emnet for denne konference. Her kan du blive klogere på, hvordan du aktivt arbejder for at kombinere effektiv og lønsom forretningsdrift med en effektiv bæredygtighedsindsats.

20. april 2021 | Læs mere


Premium
Microsoft bekræfter gigant-opkøb af AI-selskabet Nuance
Nuance Communication, der blandt andet har leveret teknologi til Apples Siri, er blevet opkøbt af Microsoft, der mandag eftermiddag bekræfter handlen.
Computerworld
Gigantisk datalæk: 600.000 danskeres Facebook-data offentliggjort på hackerforum
Data om 533 millioner Facebook-brugere på verdensplan er i weekenden blev lækket på hackerforum.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.