Veteran går ind i Kompeteras bestyrelse

En gammel kending fra it-branchen skal være med til at skaffe vækst hos Carsten Weis i hardwareforhandleren Kompetera.

Kompeteras direktør og medejer Carsten Weis har nu fået den professionelle bestyrelse han længe har drømt om.

Ny bestyrelsesformand er René Rafn Hansen fra skilteproducenten Vangsgaard A/S. Han har ifølge Weis har et stærkt netværk at trække på.

Han får følgeskab af it-veteranen Claus Hansen, som til daglig er partner og direktør i Michael Gaardboes it-koncern Alfa People. De afløser Carsten Wolf Lindsted og Steen Carstensen, mens Carsten Weis selv bliver siddende på sin egen bestyrelsespost.

Læs også:
Kompetera er rykket ud af i2i's skygge
Kompetera genopstår

Carsten Weis fortæller, at han i lang tid har arbejdet på at få en professionel bestyrelse, som skal få Kompetera til at tage et skridt op ad stigen og vækste yderligere.

"Det er ikke noget radikalt skifte. Vi har en masse gode ideer, men når man sidder ved skrivebordet til hverdag, er der jo altid noget man ikke får eksekveret. Det er det vores nye bestyrelse skal hjælpe os med. Men kerneforretningen i Kompetera er den samme som altid," siger han.

Claus Hansen og Carsten Weis har en fælles fortid som henholdsvis chef og menig medarbejder hos forhandleren Complet, som senere blev en del af det nuværende Atea. Senere har Claus Hansen også været koncernchef i Columbus IT, der ligesom Atea er kontrolleret af it-matadoren Ib Kunøe.

"Jeg får fra tid til anden en del henvendelser om at være med i bestyrelser, som jeg som regel afviser. Men da Carsten Weis spurgte, om jeg ville hjælpe med at sætte gang i væksten i hans forretning, valgte jeg at sige ja," lyder det fra Claus Hansen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Træf det rigtige cloud-valg: Hør om mulighederne med hybrid- og multi-cloud

Vi kan ikke komme udenom, at cloud-teknologien bare vokser og vokser. Den giver adgang til store fordele for din virksomhed, men det kræver at virksomheden træffer strategiske, arkitektoniske og teknologiske vælg. Få indblik i, hvordan ud kan få sikkerhed, release cycles og andet til at gå op i en højere enhed.

09. december 2020 | Læs mere


Er du klar til at rekruttere de attraktive it-talenter i 2021?

Hvad betyder aller mest for danske it-kandidater, og har corona været med til at skubbe til it-kandidaternes værdisæt? Det gennemgår vi på denne times webinar, hvor der naturligvis også vil være plads til spørgsmål og mulighed for videre dialog.

10. december 2020 | Læs mere


Datadrevet forretning 2020: Sæt data på den strategiske dagsorden

Forretningspotentialet i data er enormt og vil på mange måder være den udløsende faktor mellem succes og fiasko for mange virksomheder i de kommende år. På denne konference gennemgår vi en række vinder-cases med virksomheder, der i både det små og store har indtænkt data og digitalisering på nye måder i deres dagligdag.

11. december 2020 | Læs mere


Computerworld
Alka lancerer eget mobilselskab - trykker priserne helt i bund: "For os handler det ikke om at tjene penge"
Forsikringsselskabet Alka lancerer eget mobilselskab, der ifølge selskabet bliver Danmarks billigste.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.