Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Finne skal opbygge HP's danske print- og pc-kanal

HP har sat navn på, hvem der fremover skal stå i spidsen for pc- og printdivisionen i Norden.

Sammenlægningen af HPs divisioner for pc'er og print (PPS) er nu så langt fremme, at der er sat navn på den nye nordiske chef for området.

Det bliver den 40-årige finne Ari-Matti Purhonen, som hidtil har været landechef på HPs printforretning i Finland og de baltiske lande. Purhonen kom til HP i 2010. Han har blandt andet en fortid som finsk landechef for Canon.

Læs også:
HP sendt i tænkeboks efter Leif Carlsens exit

HP annoncerede i marts i år, at man vil fusionere de to divisioner for print- og pc-produkter, og med udnævnelsen af Ari-Matti Purhonen nærmer dagen sig, hvor fusionsplanerne også skal omsættes til praksis i de enkelte lande, fortæller HPs skandinaviske direktør for salgs- og forretningsudvikling, Anders Herløv.

"Ari-Matti skal nu i gang med at opbygge sin organisation. Vi er nået dertil, at det næste skridt er, at landeorganisationerne skal dannes. Der først lige sket på regionsniveau her i de sidste uger," fortæller Anders Herløv.

I Danmark er personkabalen i den nye pc- og printdivision helt åben efter at første printdirektør Hans-Erik Schou og senest kanaldirektør Leif Carlsen har opsagt deres stillinger.

Udnævnelsen af Ari-Matti Purhonen betyder samtidig, at den hidtidige nordiske chef for HP's pc-forretning, nordmanden Arild Westbye, er blevet tilovers. Ifølge Anders Herløv er der endnu taget stilling til, hvilken rolle Westbye fremover skal spille i HP.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Udnyt ressourcerne bedre og skru op for overskuddet
Spildt arbejde, ineffektive processer og ringe forretningsindsigt er blot tre tegn på ringe ressourceudnyttelse. I dette whitepaper får du viden om, hvordan du måler ressourceudnyttelsen – og bruger indsigten operationelt, taktisk og strategisk.