Artikel top billede

Norsk it-sikkerhed får dansk forhandler

Norske Infratek Sikkerhet AS, som leverer sikringsløsninger i Norden, skal fremover distribuere Tyco Retail Solutions' sikkerhedsløsning, Sensormatic, til det danske marked. Den danske forhandler ansætter flere sælgere og teknikere i den anledning.

Den nye aftale giver Infratek Sikkerhet en god position på det nordiske marked, da virksomheden med aftalen er den eneste, der distribuerer Sensormatic i både Danmark, Sverige, Norge og på Island.

Infratek Sikkerhet vil distribuere Sensormatic via sin danske partner Plahn Systems. Infratek og Plahn Systems har indgået en ny strategisk samarbejdsaftale for det danske marked, som gør Plahn Systems til Infrateks repræsentant for sine løsninger på det danske marked.

Plahn Systems er allerede en etableret spiller på det danske sikkerhedsmarked med en række supplerende løsninger.

"Sensormatic er en omfattende produktportefølje af varesikring til detailbranchen, og for at vi kan yde vores kunder den bedst mulige service og support, har vi derfor valgt at udvide vores medarbejderskare med dedikerede sælgere og teknikere med erfaring i Sensormatic produkter," udtaler Bjarne Plahn, administrerende direktør, Plahn Systems.

Bjarne Plahn har efter 10 år som nordisk direktør for Sensormatic et godt kendskab til Sensormatic-porteføljen og ser frem "til at hjælpe Infratek Sikkerhet med at afsætte porteføljen på det danske marked."

Dækker Norden minus Finland

På det danske marked vil det få betydning, at Infratek har distributionsaftaler i de andre nordiske lande, da man således kan udnytte virksomhedens samlede ressourcer fuldt ud og dermed sikre kunderne hurtig service og support og leveringssikkerhed såvel i Danmark som i de andre nordiske lande.

"Med den nye distributionsaftale af Sensormatic styrker Infratek Sikkerhet sin position som sikkerhedsleverandør til detailbranchen. Vi er meget tilfredse med aftalen om distribution af Sensormatic og har sammen med vores danske partner Plahn Systems store forventninger til aftalen," udtaler Roy Tuhus, nordisk salgsdirektør for Infratek.

Infratek forventer sågar at øge sin markedsandel i Danmark betydeligt og håber, aftalen måske endda kan få en afledt positiv effekt på de andre nordiske markeder på grund af detailhandlens kædestrukturer på tværs af de nordiske lande.

Infratek har fra tidligere en aftale om distribution af Tycos kamera- og adgangskontrol-produkter til alle nordiske lande.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere