Artikel top billede

Arrow ECS lancerer Cloud-platform til forhandlerne

På et pressemøde i London løftede distributøren Arrow ECS sløret for sin Cloud-platform ArrowSphere, der bliver en slags broker mellem udbydere af cloud-tjenester og forhandlerne.

London: Så kom endnu en distributør på banen med sin version af, hvordan de efterhånden talrige cloud-tjenester skal håndteres.

Med broker-platformen ArrowSphere tilbyder Arrow forhandlere, systemintegratorer og ISV'er at være en slags mellemstation for udbydere af cloud-baserede tjenester og løsninger.

ArrowSpheres cloud-portefølje omfatter Backup, Unified Communication, Sikkerhed, Storage on Demand, Servers on Demand, Business applications, Communication & Collaboration. Alt sammen leveret som cloud-tjenester.

Arrow havde inviteret et par forhandlere til lanceringen. En af dem Carl Nichols, Vice President, hos forhandleren aap3, siger:

"I dag vil kunderne have et større udvalg af tjenester og produkter, og den her portal, ArrowSphere, er en veritabel "game changer". Vi kan levere de nødvendige ydelser hurtigt og effektivt, når for eksempel nye ansatte skal i gang med udstyr og pc og de programmer og tjenester, de skal bruge."

I Danmark til september

Allerede den 11. juli går ArrowSphere i luften i Storbritannien, mens Danmark, Frankrig, Tyskland og Spanien følger efter til september.

Hvem, portalen egentlig adresserer, var ikke helt tydeligt på pressemødet. Små, mellemstore eller store forhandlere eller hvad?

"Alle forhandlere, som adresserer markedet, bør være interesserede. Forhandlere er måske ikke det rigtige ord - for ArrowSphere retter sig også mod systemintegratorer," siger Laurent Sadoun, øverste chef for Arrow ECS i EMEA (Europa, Mellemøsten og Afrika).

Sadoun er sikker på, at muligheden for, at forhandlere med dags varsel kan oprette webbutikker bliver en katalysator, der for alvor kan få kanalen til at tage cloud computing til sig i løbet af de næste fem år.

I øvrigt følger Arrow ECS med denne annoncering i hælene på andre distributører som eksempelvis Ingram Micro, C2000, ComputerLinks og Magirus, som alle har lanceret cloud-strategier.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere