Artikel top billede

Arrow ECS lancerer Cloud-platform til forhandlerne

På et pressemøde i London løftede distributøren Arrow ECS sløret for sin Cloud-platform ArrowSphere, der bliver en slags broker mellem udbydere af cloud-tjenester og forhandlerne.

London: Så kom endnu en distributør på banen med sin version af, hvordan de efterhånden talrige cloud-tjenester skal håndteres.

Med broker-platformen ArrowSphere tilbyder Arrow forhandlere, systemintegratorer og ISV'er at være en slags mellemstation for udbydere af cloud-baserede tjenester og løsninger.

ArrowSpheres cloud-portefølje omfatter Backup, Unified Communication, Sikkerhed, Storage on Demand, Servers on Demand, Business applications, Communication & Collaboration. Alt sammen leveret som cloud-tjenester.

Arrow havde inviteret et par forhandlere til lanceringen. En af dem Carl Nichols, Vice President, hos forhandleren aap3, siger:

"I dag vil kunderne have et større udvalg af tjenester og produkter, og den her portal, ArrowSphere, er en veritabel "game changer". Vi kan levere de nødvendige ydelser hurtigt og effektivt, når for eksempel nye ansatte skal i gang med udstyr og pc og de programmer og tjenester, de skal bruge."

I Danmark til september

Allerede den 11. juli går ArrowSphere i luften i Storbritannien, mens Danmark, Frankrig, Tyskland og Spanien følger efter til september.

Hvem, portalen egentlig adresserer, var ikke helt tydeligt på pressemødet. Små, mellemstore eller store forhandlere eller hvad?

"Alle forhandlere, som adresserer markedet, bør være interesserede. Forhandlere er måske ikke det rigtige ord - for ArrowSphere retter sig også mod systemintegratorer," siger Laurent Sadoun, øverste chef for Arrow ECS i EMEA (Europa, Mellemøsten og Afrika).

Sadoun er sikker på, at muligheden for, at forhandlere med dags varsel kan oprette webbutikker bliver en katalysator, der for alvor kan få kanalen til at tage cloud computing til sig i løbet af de næste fem år.

I øvrigt følger Arrow ECS med denne annoncering i hælene på andre distributører som eksempelvis Ingram Micro, C2000, ComputerLinks og Magirus, som alle har lanceret cloud-strategier.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Internationale dataoverførsler: Bananrepublikker og spionage

Det er nu lovpligtigt at dokumentere beskyttelsesniveauet af persondata, når de overføres til tredjelande. Vi sætter derfor fokus på, hvordan virksomhederne styrer deres internationale dataoverførsler fri af tredjelandes overvågning. Vi dykker samtidig ned i hele det spegede kompleks omkring Schrems II, FISA 702 og EO 12.333, og hvordan det spiller sammen med dansk fortolkning og praksis.

25. maj 2021 | Læs mere


Empower your SAP

In this inspiring webinar you can get more information on how you can accelerate your cloud transformation and migration to SAP S/4HANA. We will present typical challenges of migrating to the cloud and transforming your SAP environments, while giving you insights on how to tackle the obstacles, including how T-Systems can help define and accelerate a digital roadmap for your SAP journey.

26. maj 2021 | Læs mere


Premium
Deloitte køber dansk SAP-specialist: "Opkøbet manifesterer vores ambitioner om at stå stærkt på SAP-agendaen"
Konsulentvirksomheden Deloitte køber den danske SAP-virksomhed Syncronic. Opkøbet er en del af en større strategi for Deloitte om at sætte sig massivt på det nordiske SAP-marked.
Computerworld
Bombe under Amazon og Wish-shopping: Millioner af danskere risikerer ekstra gebyr
Nye toldregler fjerner snart bagatelgrænse for handel udenfor EU – en skærpelse, der gør at over tre millioner danske nethandlende kan se frem til en ekstraregning.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Er de cyberkriminelle allerede trængt ind – uden at du har opdaget det?
Optimér din sikkerhed ved at kombinere indsatsen for at holde IT-kriminelle ude med en konstant antagelse om, at de muligvis allerede er trængt ind på dit netværk.