Artikel top billede

Skrotter Microsoft Small Business Server?

Ifølge britisk Microsoft-forhandler har Microsoft valgt at slå Microsoft Small Business Server ihjel. En katastrofe mener forhandleren.

Microsoft dropper Small Business Server. Det skriver britiske CRN. Kilden bag rygtet er en britisk Microsoft-partner, Andy Trish, der skriver det på sin blog.

I følge den britiske forhandler NCI, er det en katastrofe, at Microsoft nu vil tvinge kunder over på Microsoft Business Essentials i stedet. Og det er en fejl, for Business Essentials tilgodeser i følge Andy Trish ikke kunderne.

Trish mener, at Microsoft overser, at alle kunder måske ikke har et ønske om at gå i skyen. Det mener han også at han og andre forhandlere har fortalt Microsoft, men at Microsoft åbenbart i denne samamnhæng ikke har lyttet til forhandlerne.

Andy Trish skriver at det er trist at skulle sige farvel til en god ven (Microsoft Small Business Server), og kommer samtidig med en lille bredside mod Microsoft.

"De dage hvor jeg elskede Microsoft, fordi de lyttede til og rådgav deres partnere synes at være en fjern fortid. Nu er det en monster-organisation, der har ændret adfærd fra motivation og innovation i forhold til ansatte og partnere, til at nu at diktere det hele."
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere